ПИВОЛЕНД 2011, СЦ Борис Трајковски - 31.8 до 04.9.2011

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Абе кој ден сака нека се Хладно пиво не се пропушта. :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.482
Поени од реакции
7.962
Еј, фак.
Лајн-ап-ов ич не е френдли за оние кои живеат подалеку... Само Ареа и Дарквуд Даб од бендовите кои ми се сфиѓаат ќе можам на раат да ги погледам.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.482
Поени од реакции
7.962
Кирил Џајковски и Рони Сајз на "Пиволенд"

Кирил Џајковски и Рони Сајз се две нови и големи имиња, кои влегуваат во низата учесници на претстојното издание на фестивалот "Пиво ленд", што ќе се одржи од 31 август до четврти сепрември пред платото на спортскиот центар "Борис Трајковски". Кирил Џајковски ќе настапи првиот ден на фестивалот, на 31 август и неговиот настап ќе трае од 23.20 часот до еден по полноќ. Ова е ретка можност Кирил да се слушне и види на домашен терен, особено заради негвоите преголеми ангажмани надвор од државата.
Рони Сајз, пак, ќе настапи на трети септеври и тоа неговиот настап се очекува да почне околу полноќ и да трае речиси два часа.
Од организаторот "Пасворд продукција" велат дека уште малку останаа уште малку неоткриени имиња од учесниците за комплетира коплетната листа, но и распоредот. И дека со промена на локацијата на фестивалот се очекува годинава "Пиволенд" да го достигне својот максимум и по посетеност и по лудите журки. (В.М.)

Извор: ВЕСТ

Саботааа, ќе биде ѕенѕањееее :) Рони Саааајз :)

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Џајковски леле леле леле уште да беше на Кале ќе беше СОВРШЕНО!

marjov

Про
Член од
27 јуни 2011
Мислења
133
Поени од реакции
79
Ќе гори се живо и диво осеќам после Џајковски и Сајз :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.482
Поени од реакции
7.962
Will be there!! Не ми се свиѓа локацијата, ама ми се свиѓа што е надвор од семестар, за разлика од лани. Програма - http://pivolend.com.mk/programa.html
Мене не ми се свиѓа тоа што нема да можам да зимам слободни денови како лани за да не пропуштам ништо :(

Како и да е, ако се види програмата фино, останува простор за уште две звучни имиња, едно во петок и едно во сабота. Ако локацијата е тиња, барем музиката да биде фина :)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Ајдеееее КИРИЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ !!!!!!!!!!!! Сепак програмава испадна ВАУ!

Kajgana Shop

На врв Bottom