Очила, цвикери, наочари ....

Член од
3 март 2006
Мислења
231
Поени од реакции
2
c c c c poza :) site so naocari za sonce, ja od sto moram si gi nosam moite normalni cvikeri :D ali jbg police, si gi sakam, epten mi se sehi :D

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Јас сакам вакви, ама многу се скапи :( :( :( :( - факинг Бекам ги рекламира и ради тоа се уште поскапи

Police S 2892M
ова е единствената цвикера која сакам да ја имам јас како мањак за цвикери,а и добро стојат,одамна им го имам фрлено меракот али многу ме мава по џеб оној бекам ми ги уништува сите планови :pos: :pos:

Член од
20 ноември 2005
Мислења
614
Поени од реакции
64
Gucci се разбира od it земени...или носи какви сто треба или никакви
не сега ке речете серам пазарски наочари...тоа ти е направа за расипување на вид неможе да се нарече наочара

The General

A Slight Case of Overbombing
Член од
6 мај 2007
Мислења
478
Поени од реакции
13
Си најдов едни стари ray ban наочари, дури и малку се големи за мене, но се спомен од татко ми, така да си ги носам и не ни помислувам да купам други :icon_cool Малку рамките се раштрафени, но мене ми се супер :icon_bigg

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Sakam naocati so beli ramkiii!!! Ama nema nikade! BTW kade ima? Ama poeftini? Poso vidov edni mnogu dobri vo gtc ama bea ni pomalku ni poveke 12.500 denari!!!

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
gucci i ray ban се најдобри според мене

Apash

Od kol na kol, kolot vo gazot!
Член од
10 март 2007
Мислења
567
Поени од реакции
15
jas mnogu sakam da nosam naocari , ama stvarno ne mi stojat , kako klovn sum pretezno ... do sega ne sum nasol nesto :toe:

Член од
14 септември 2007
Мислења
118
Поени од реакции
5
Ja si najdov edni naocari u Belgrad na kalemegdan,na klupa ostaveni nekoj si gi zaboravil,ama epten mi se pogodija.

Kajgana Shop

На врв Bottom