Очила, цвикери, наочари ....

Fluffy

Hellraiser
Член од
6 мај 2007
Мислења
1.373
Поени од реакции
16
Многу сакам очила за сонце,ама на жалост,не можам да ги носам.Без диотер не гледам убаво,а не можам да носам леќи.А и не вреди да правам очила за сонце со диоптер,се менуваат секоја сезона.Така што,си купувам само 1 пар годишно,колку за ќеиф,да ми стојат во фиока.

Angelwings

I'm a super girl and super girls don't cry
Член од
27 мај 2007
Мислења
53
Поени од реакции
0
Jas imam edeni ocila od Gucci, edni Roberto CAvali, edni Dolce Gabana. Bez ocila ne odam nikade na leto.
Sakam luge so dobri naocari, soodvetni za nivniot izgled. Mislam deka vredi da se dade ''dobra'' para za dobri naocari zosto se raboti pred se za ocite. Inaku imam Roberto CAvali, Cucci i Dolce Gabana i sum PREZADOVOLNA . Nikogas ne mi se dovolno i taka samo pari davam za niv. No nikogas ne bi se smenala.

Angelwings

I'm a super girl and super girls don't cry
Член од
27 мај 2007
Мислења
53
Поени од реакции
0
WOW очилава се супер. да научам како се ставаат слики и јас ке ставам некоја

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Јас мразам наочари, можам само да носам оние со диоптер што се :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559

ovie se budali naocari :)

jas imam vakvi slicni

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72

Обожавам вакви наочари и сакам да си купам, ама мрза сум, треба да барам за да најдам вакви...и плус, по ова жешково да идам сега???
Oтприлика да не знае некој колку се вакви наочари? Фала :helou:

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...naochari za sonce se potreba ... i koa stanue zbor za zdravjeto- ochite ne zalam pari za naochari pogotovo ...imam dva para ednite se D&D drugite Iceberg...dobri se mi se dopagaat kako modeli i kako kvalitet...slika nemam se izvinuvam poshto se modeli koj sega gi nema momentalno...

Член од
1 август 2007
Мислења
40
Поени од реакции
0
Пред еден месец си купив вакви, малце соленки ама не ги жалам парите. Многу си ги сакам, супер се... не ги вадам од мене :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom