Очила, цвикери, наочари ....

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Многу сакам очила за сонце,ама на жалост,не можам да ги носам.Без диотер не гледам убаво,а не можам да носам леќи.А и не вреди да правам очила за сонце со диоптер,се менуваат секоја сезона.Така што,си купувам само 1 пар годишно,колку за ќеиф,да ми стојат во фиока.

Jas imam edeni ocila od Gucci, edni Roberto CAvali, edni Dolce Gabana. Bez ocila ne odam nikade na leto.
Sakam luge so dobri naocari, soodvetni za nivniot izgled. Mislam deka vredi da se dade ''dobra'' para za dobri naocari zosto se raboti pred se za ocite. Inaku imam Roberto CAvali, Cucci i Dolce Gabana i sum PREZADOVOLNA . Nikogas ne mi se dovolno i taka samo pari davam za niv. No nikogas ne bi se smenala.

ray-ban-mirrored-aviator.jpg

DIOR_AIRSPEED_2_AUNFL_01.jpg

BVL_8009_B_945_13_01.jpg

CH_4148_B_127_87_01.jpg

DIOR_SPUNS_J5GJN_01.jpg

DIOR_LOGO_1_DTHEY_01.jpg

DG_2016_B_05_8G_04A_01.jpg

DG_6024_704_13_01.jpg

VE_4111_B_108_3_01.jpg

VE_2064_B_1169_13_01.jpg

GA_479_S_CUVLF_01.jpg

GG_2927_S_STRASS_3MYBA_01.jpg

TF_RYAN_TF11_692_01.jpg

VAL_3435_S_DCJYP_01.jpg

Мх, мх, мх шо се убави сите!!:nokti:

WOW очилава се супер. да научам како се ставаат слики и јас ке ставам некоја

Јас мразам наочари, можам само да носам оние со диоптер што се :)

Mp3Sunglasses.jpg

ovie se budali naocari :)

jas imam vakvi slicni
Gucci_1830s_0dmy-p8.jpg

aviators.jpg
EEGE-BL.jpg

Обожавам вакви наочари и сакам да си купам, ама мрза сум, треба да барам за да најдам вакви...и плус, по ова жешково да идам сега???
Oтприлика да не знае некој колку се вакви наочари? Фала :helou:

...naochari za sonce se potreba ... i koa stanue zbor za zdravjeto- ochite ne zalam pari za naochari pogotovo ...imam dva para ednite se D&D drugite Iceberg...dobri se mi se dopagaat kako modeli i kako kvalitet...slika nemam se izvinuvam poshto se modeli koj sega gi nema momentalno...

Пред еден месец си купив вакви, малце соленки ама не ги жалам парите. Многу си ги сакам, супер се... не ги вадам од мене :wink:

263098_94065.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom