Очила, цвикери, наочари ....

F

FuckYouAll

Гостин
Сеа ќе си земам такви како ролетни што се не знам како се викаат.:toe:
Шо пари се таму кај вас ? ?
Летото во Охрид во една продавница кинеска беа 30 денари, а крај езеро 300.(истите):vozbud::tapp:
--- надополнето ---

Maшки вакви носат ?? :kesa:

Член од
21 август 2010
Мислења
209
Поени од реакции
7
Шо пари се таму кај вас ? ?
Летото во Охрид во една продавница кинеска беа 30 денари, а крај езеро 300.(истите):vozbud::tapp:
--- надополнето ---

Maшки вакви носат ?? :kesa:
Дека во кинеските продавници има многу евтини ствари точно е. Ама да биле баш истите (ист модел, со ист квалитет на рамката и стакла со UV заштита) е повеќе од не возможно.
Инаку со ролетна има кај нас 250 ден. сега

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Кај можам да најдам вакви? Значит сакам со диоптер да се, или да купам за сонце, па да сменам стакло, можно е??? И колку пари се?

T

Tetro

Гостин
Кај можам да најдам вакви? Значит сакам со диоптер да се, или да купам за сонце, па да сменам стакло, можно е??? И колку пари се?
ГТЦ има, од страната што гледа накај жена парк. Околу 8.000 денари се движат најниските цени. Мислам дека може да се менува стаклото кај оптичар.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Предлог за какви рамки да си зеам ??? Пошто носам очила со диоптер, па сакам да сменам рамки, но незнам какви, па секој предлог би бил добредојден..

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.099
Поени од реакции
30.157
им треба само фајнал тач од моја страна

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390

Вакви исти наочари купив пред неколку години.Значит дадов негде 12 000 неможам да се сетам точно колку беа и 5 пати ги облеков само.
Незнам шо мислев ко ги купвев тогаш...Детиште море сите пари од полуматура за то ги дадов :)
После си купив едни од 3000 и да ви кажам право топ ми беа ама ги загинав :icon_lol:
Сега не савам многу пари за наочари.И така не ги редам многу на мене зш сакам да ми се гледет очиве :pos: и само горе на косава ми стоет :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Дап, носат.

Мене тие кение вест наочари, т.е ролетни ми се многу глупи.

Сега вакви сакам, со кафенко стакло.
А тие ти се појаки шо ги постира шо да ти кажам...али се е до вкусот јбг :)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390

Горд сопственик на овие од пред 2 недели :love:

Kajgana Shop

На врв Bottom