Охрид

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
go obozhavam ohrid, zatoa shto iam epten spomeni od tamu. i loshi i dobri ali sepak ne bi gi zamenila za nishto. i edvaj chekam pak da idam letovo

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
i jas edvaj cekam da dojde sabota da odam za ohrid, super grad e ohrid imam super spomeni od tamu

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
toplo pivo i ladna pleskavica.....samo taka bi go okarakteriziral turizmot vo Ohrid

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
охрид-град -полис- држава...охриѓани...вонглавном добри прости...и недружељубиви...али како и да е наш е и не си го даваме...
п.с.дали досеа добивте олку искрен одговор од охриѓанка???...не се разбира...

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Последен кометар што слушнав од Охриѓанец беше: Moре овие Скопјанишчава го затрупаја градов со скопски коли, да не мојт чоек паркинг да најт:icon_lol:

Дефинитивно не знаат што сакаат. Се жалат ако нема туристи, а се жалат и ако има:) Добро и јас се жалев денес дека премногу има гужва, не може човек место да најде кафе да се напие во град:icon_lol:

Ваква раздвиженост за празнициве не била од летото.

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
FortunE напиша:
Последен кометар што слушнав од Охриѓанец беше: Moре овие Скопјанишчава го затрупаја градов со скопски коли, да не мојт чоек паркинг да најт:icon_lol:

Дефинитивно не знаат што сакаат. Се жалат ако нема туристи, а се жалат и ако има:) Добро и јас се жалев денес дека премногу има гужва, не може човек место да најде кафе да се напие во град:icon_lol:

Ваква раздвиженост за празнициве не била од летото.
...ние сме премногу горди за да признајме дека живејме од туристи...али ...остајте то шо си зборвиме...и без вас не мојме...од мене тргам...ко ке сте тука и јас си вељам...од кај па се и овие дојдоја и градов ни го смрдија...ама ко ке ве немат вељам кај се скопјанчиња да кренет атмосфера...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Денес апаратот од рака не го пуштив, па еве некоја сликичка да споделам и со вас од Охрид и околина ... кога не им текнува на Охриѓани/ки морам јас мамата:icon_lol:

Дури и полицијата ја фатив:pishtoldz :icon_lol:

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
Дивне ти ли...зар и ти ќерко Дивне...окорела Стружанка-во Охрид:pishtoldz
....Се шалам:kez:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Буковец напиша:
Дивне ти ли...зар и ти ќерко Дивне...окорела Стружанка-во Охрид:pishtoldz
....Се шалам:kez:
Далеку од тоа, што ти е!:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Општо ми се погодија глетките и се пресликав ... повеќе е езерото од Охрид, ама ај:pipi: :icon_lol:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Дивне браво за сликиве, се гледа дека си се возела со кајче:icon_lol: Ние Охриѓаните слабо шетаме дека и немаме кога да сликаме убајна невидена:icon_lol:

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Вака коа гледам брод, езеро со мали бранови и одма ми се слоши. :pov: Јас не сум по вие работи златно цврсто тло.

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Чуди се после зш не се сложвиш со Охриѓанки :):)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
go sakam ohrid zs e blisku do debar a tamu sum skoro sekoj vikend
slikine od divajn se vistinskata slika :))

Kajgana Shop

На врв Bottom