- Член од
- 6 декември 2011
- Мислења
- 2.027
- Поени од реакции
- 3.357
Шукур шо се најдовте,можит ќе испаднит дек и кафе имате пиено барем 20 пати.Ау море комшии сме биле.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Шукур шо се најдовте,можит ќе испаднит дек и кафе имате пиено барем 20 пати.Ау море комшии сме биле.
Да се најме првин, да се видиме кој сме како сме...Шукур шо се најдовте,можит ќе испаднит дек и кафе имате пиено барем 20 пати.![]()
Обавезно ова недела, сега јас овие неколку дена зафатен сум, ама денојве ќе пиеме кафе.Да се најме првин, да се видиме кој сме како сме...![]()
ДоговореноОбавезно ова недела, сега јас овие неколку дена зафатен сум, ама денојве ќе пиеме кафе.
То е, и ние испаднавме комшии преку две куќиШукур шо се најдовте,можит ќе испаднит дек и кафе имате пиено барем 20 пати.![]()
истоЗа многу години, Вистина Воскресе. Јас Св.Никола бев, немаше ко лани гужва ама пак беше полно.
Собирање некој убав сончев ден, вакво дур е времево тешко.И сега се собравте или не, примате други на собиранкава ?![]()
Појлите и стружани, шо е до мене ич не ми сметате.Абе примате стружани ?и така имам нешо работа в недела до охрид xD