- Член од
- 6 декември 2011
- Мислења
- 2.027
- Поени од реакции
- 3.357
Шукур шо се најдовте,можит ќе испаднит дек и кафе имате пиено барем 20 пати.Ау море комшии сме биле.
Шукур шо се најдовте,можит ќе испаднит дек и кафе имате пиено барем 20 пати.Ау море комшии сме биле.
Да се најме првин, да се видиме кој сме како сме...Шукур шо се најдовте,можит ќе испаднит дек и кафе имате пиено барем 20 пати.
Обавезно ова недела, сега јас овие неколку дена зафатен сум, ама денојве ќе пиеме кафе.Да се најме првин, да се видиме кој сме како сме...
ДоговореноОбавезно ова недела, сега јас овие неколку дена зафатен сум, ама денојве ќе пиеме кафе.
То е, и ние испаднавме комшии преку две куќиШукур шо се најдовте,можит ќе испаднит дек и кафе имате пиено барем 20 пати.
истоЗа многу години, Вистина Воскресе. Јас Св.Никола бев, немаше ко лани гужва ама пак беше полно.
Собирање некој убав сончев ден, вакво дур е времево тешко.И сега се собравте или не, примате други на собиранкава ?
Појлите и стружани, шо е до мене ич не ми сметате.Абе примате стружани ? и така имам нешо работа в недела до охрид xD