Охрид

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Имало сеа нешто во киноно, овие од гимназија глумеле, пееле, само не знам дали денеска беше приредбата или денес беше пробата а утре приредба.
Денес беше се, и помалоумна приредба до сеа немало -.- Ни старцине не се заинтересираа, ко сред пазар беше во публика.

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Ви реков ... очајно сценарио. Убо шо не глеав тогаш.:jaj:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
Презадоволен што не останав :).
Некој да имат информација дали ќе се одржвит од Lions новогодишниот концерт?

maricka

...
Член од
2 ноември 2009
Мислења
175
Поени од реакции
486
Ќе има ли некаква прослава за новогодишната ноќ на плоштад во Охрид? Дали има некој некава информација?

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
ЗначиТ ОхриТ секоја година што иде се потапа и потапа е.

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
:helou:
Дечки ,абе дајте предложите некоја драма по можност добра комедија и нешто шо не е работено и видено досега кај нас.:smir:
Уште важит. Ај бе не бидите стипци мајко му стара!

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Активирајте ја вашата околина, соберете тестенини и донирајте ги со многу љубов и желба за поубави празници ... затоа што LA PASTA NON BASTA !!!

La pasta non basta е хумана акција чија цел е да се подигне свеста на младите и нивниот ангажман во заедницата. Да се обидеме да ја подобриме состојбата на нашите сограѓани, почнувајќи од Божиќните празници.
Активноста е донација на храна. Учениците имаат задача да ја активираат својата околина да донира тестенини (производ избран конкретно поради неговата подолга истрајност и рок на траење), кои ќе бидат дистрибуирани до дневните центри за лица со пречки во развојот ,,Порака,, и ,,Добротољубие,,

Акцијата ке се спроведува преку моделот CKA- PHV , долгогодишен проект поддржан од Министерството за образование.

Сите заинтересирани хумани граѓани, претпријатија, организации, маркети, придружете ни се!

Охриѓани дарувајте, но дарувајте со љубов!:smir:

(Акцијата ќе се одржи четврток во 13 часот во гимназијата.)

Подетални информации на Fan Page - от на La pasta NON basta.

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Што ќе има на плоштад за Нова Година, се знае ?

Kajgana Shop

На врв Bottom