Откако купив BMW женските не ме оставаат на мира!

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Не знам што толку се возбудиле на неговотo Бе Ем Ве кога "не е директно од фабрика,но е многу нов".:свиркам:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Оф оф оф оф и ај овој утре прати го на Евровизија....
И после овој ќе ти бил пеач, за греота е.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.631
Поени од реакции
35.159
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Оф оф оф оф и ај овој утре прати го на Евровизија..
На овај со овој памет 2 овци да му дадеш да ги чува, ќе ги изгуби, а не пак на Евровизија да го пратиш:свиркам:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
И јас појќе женски вртам од ко кладов плин во стоедното.
Досега им земав по 200 денари за да ги однесам со колата негде на клецкање сега за 100 ги носам.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Батали што е сељак, сељак си. Туку што да правиме со глупиот новинар или глупата новинарка што го напишале ова. Слобода за медиуми? Коа ќе видам вакви глупости, боље да се манипулирани...

S

Stef Bachatero

Гостин
Типов се возеше со мене накај Скопје и целовреме се фалеше во автобусот,знаеш кој сум јас,си ги креваше акциите мислиш победил на незнам што.Женската ме чекаше тогаш со колата и ја виде нејзе се познавале биле школски другари од основно.Почнаа нешто муабет и јас дојдов до колата и ми вика:Еј брат кај може да најдам женска со кола да ме вози низ град,јас така чудно го загледав.Заврши муабетот и другарка и на бившата вели:Брат кај да најдам женска со кола...НА тендер :).Така да мислам дека типчево од прв впечаток дека порано многу го зезале и сега се фали што му иде во спротива.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
И стварно дај кажите кој е овој Дарко оти многу на темава не знаеме кој е "фраеров" со Бе Ем Ве.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
И после онај како се вика незнам излегува на телевизија и кажува како српските пејачи ни ги полнеле салите а на македонците никој не им одел, како Аца лукас продавал карти за 2 дена цела сала а на другите немало ни половина од тоа, Со кој да правиме бе концерти ? Со геј геј? Раперските комерцијали кои имаат една песна во 3 години? Со Дарко Илиевски со 4 песни? Со Лоба која продава нозе и миничи а не музика? Нека почива во мир Ангелот ама само тој знаеше како се полни сали и овде и во Екс Ју, Каролина си најде др пазар убаво му е, ќе се замара со овие мислите нашите звезди кои сите имаат вкупно 3 хитови? И кои сите зеле коли од автосалон за реклама и копирале од Тоше? Ништо ново нема 100години овде, "Пејачите-Ѕвездите" ни се татини синчиња со пари и со коли -е како овој пичкаров, ебачов со БМВ-то златно...хахах абе одете жити се.....Затоа после гледајте како други ни го полнат салите овде.....

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Колку проста маса изникна во Македонијава, посебно на нашата музичка сцена...:facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom