Откако купив BMW женските не ме оставаат на мира!

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
оффф што се не држи земјава...ми се повраќа од вакви глупсви ,тупави,ниски изјави:cenzura:

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
И Трајко ми е чичко па не се фалам по весници... боже сачувај.

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Selacina na godinata e mislma on edna pesna napravi so DNK i pickite placat za nego hahahahah

S

Shellshock nam67

Гостин
Ама би ти помогнала за поголем избор од почеток :D
Да не се лажиме, не кажал ништо ново и непознато​
Без разлика кој е, шо е и дека е јавно.​

devojka moez da privleces na nekolku nacini 1 ako si ubav ko bred pit sama ce ti dojde (ova vazi za sekoja )
2 ako si slaven pejac (i edno oko da imas ) slava e slava ce dojde (ne sekoja samo tie so ce ti se fan) o_O
3 ubava kola pari slava ili 3 vo edno ce ti dojde (najcesto sponzorka ) posto da go imas seto toa treba da si ko Brijatore
i edno treba da zapamtis taa ne ida po tebe tuku po parite tvoi i kolata.

za sekoj edna prilika da dobies ti treba samo trud i rabota i nisto drugo (kolata ce ti pomogne ne velam ne ama za da ja zadrzis toa drugo treba !!!

patem odlicen nik si odbral bas me potseti na edni dobri vreminja koga teatarot bese na vrvot vo ohrid (y)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
devojka moez da privleces na nekolku nacini 1 ako si ubav ko bred pit sama ce ti dojde (ova vazi za sekoja )
2 ako si slaven pejac (i edno oko da imas ) slava e slava ce dojde (ne sekoja samo tie so ce ti se fan) o_O
3 ubava kola pari slava ili 3 vo edno ce ti dojde (najcesto sponzorka ) posto da go imas seto toa treba da si ko Brijatore
i edno treba da zapamtis taa ne ida po tebe tuku po parite tvoi i kolata.

za sekoj edna prilika da dobies ti treba samo trud i rabota i nisto drugo (kolata ce ti pomogne ne velam ne ama za da ja zadrzis toa drugo treba !!!

patem odlicen nik si odbral bas me potseti na edni dobri vreminja koga teatarot bese na vrvot vo ohrid (y)
Нормално ако немаш троа мозок џабе ти се од ова од сиве 'категории'.
Изјавава на ретардов е потврда дека тој дел малку му е во минус, ама нејсе.Не за џабе рекле старите ќути си - дупи си :pos:
А болдираните се форсирани како начин на живот, меинстрим особено во поновите генерации.Американски филм ;) или Mama says пази земи дете од фамилија (или во добра материјална позиција) - ова второво отсекогаш било, па не е ништо чудно да сега немаме спонзоруши, малце надграден вид :D).Интересно, ова го имат и кај женски и кај машки личности.
Секоја чест на исклучоци, некогаш ќе налеташ на такви дури и се чудиш како е можно да останале така :).
За вториот болд - секоја чест за таа екипа, не верувам некогаш таква нова генерација да излезат :cuc:

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Кад се сељо промангупи...

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
а од кај сте сигурни дека навистина така изјавил...дојде време кога новинарите шо сака можа да пиша во весници..ама ако хејтајте шо ви е работа :D

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
а од кај сте сигурни дека навистина така изјавил...дојде време кога новинарите шо сака можа да пиша во весници..ама ако хејтајте шо ви е работа :D
(y)

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.670
Поени од реакции
35.323
Што е следно?
- Метеж низ скопските улици,,,девојките чекаат во редици пред BMW -то на Илиевски:vozbud:

Ахххххх бе детеееееее:facepalm:

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
А зошто му обрнувате внимание?Стајте му игнор и нека си замине како што се појави-нечујно.

Kajgana Shop

На врв Bottom