Откако купив BMW женските не ме оставаат на мира!

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Темата е за лечење фрустрации на тие шо немаат БМВ и на женските тука што не можат да фатат некој со БМВ или тој нивниот нема БМВ.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Темата е за лечење фрустрации на тие шо немаат БМВ и на женските тука што не можат да фатат некој со БМВ или тој нивниот нема БМВ.
Хах, еве некој од тие

--HEIDERN--

The Iron Fist
Член од
18 декември 2011
Мислења
638
Поени од реакции
378
Jas imam Ford-Focus(siv-metalik)kupen na novo od salon(2007), ako nekoja e zainteresirana neka mi pise PP !!!

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Убаво е вака да се пофалиш по весник, оти сите циганки умреле, ама барем да каже кој се тие обожавателки кој што сакаат бмв, да знаат фраерите по кои маала да ги вријат своите нови бмв-иња, не вака ќе отидат во некое маало, каде фијат 1500 и застава 101 се главни коли и само бензин ќе се арчи, за кој треба цел ден да работат.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
БМВ - КЛУЧ ЗА СПОНЗОРУШИ.
БМВ-КЛУЧ ЗА ГЛУПАЧИ. Ете една што сака да се вози во БМВ само од тие спонзорушите нека ми каже што е Бмв то во споредба со другите возила? Па таа појма нема апсолутно од ништо ,не знае парното кај се пушта, уствари таквите незнаат да возат, немаат возачки - немаат ништо....само се палат на некои муабет СЕЉАЧКИ за БМВ-то како кола, оти нормално само сељаците се шанкурат со БМВ-316ки мислејќи возат Мурселаго, а дента тракторо му е работна канцеларија......

H

HoT IcE

Гостин
Интересна изјава, двосмислена.
Во една смисла доаѓа до прашање неговото IQ, од друга страна еден факт кој важи денес заради кој е Дарче сигурно исшутиран од некоја скопска шмизла дека нема БМВ, и потиштен таквиот, реши да се поднови.

--HEIDERN--

The Iron Fist
Член од
18 декември 2011
Мислења
638
Поени од реакции
378
Ne e se do BMW-injata, Merdzovcite, Audite, Dzipovite i.t.n.
Biten e i shoferot, pardon de e*acot ........... ako si jak fraer i dobar e*ac, kje brkash i fakjash zenski i so tocak/velosiped !!!!
;)
A pesh e najbolji !

Kajgana Shop

На врв Bottom