- Член од
- 5 јануари 2010
- Мислења
- 195
- Поени од реакции
- 154
KoNtEjNeR bolje ti e direkno q5 da ja napravis posto taka imas najmnogu kjar ali mnogu pari ti trebaat so q2 q3 q4 nisto slabo mnogu
Те додадов, и ти пратив неколку парчиња Q3 леб за да не паднеш испод 40 wellness.Нов сум во играва, веќе 4-ти ден. Не барам донации и слично, само барам македонски пријатели, колку да иам да прашам некој за нејасни работи. KiriusMK ми е името во играва.
Јас ви понудив еден акаунт што се откажа одамна, ама не се пријави никој. Колку да потсетам;Ако некој го имаат банирано и слично и нека сака да почне од почеток нека пише двајца македонски играчи ги оставија акаунтите па сега само ќе ги хранам додека не се најдат нови играчи да ги превземат. Едниот акаунт е 14-ти левел, 4+ работен скил, 5+ сила а другиот 15-ти левел останатото исто како на другиот.
Пресели се во Pristina, Kosovo направивме тејковер ајде сега е пријавувањето за претседател на Косово пријави се може ќе те избереме, ќе се гласа инаку, засега иа 25 кандидати.Здраво. После долго време отсуство повторно назад.. бев на 2 веленес пред 3 дена сеа сум 88 со тоа што се борев за русија .. па незнам како стојат работите шо кажаа админите глеам уше ја нема Македонија.
кај да се преселам или уште сте сите тука ?
:helou:
Патем, дојди во Russia, Volga Vyatka.ноу голд бачее
зарем и косово е додадено! :nesvest:
кој педери се админиве..
го нема косово бе :pos2:
каде е