- Член од
- 13 септември 2007
- Мислења
- 5.785
- Поени од реакции
- 4.028
Го бараше Косово, а јас се понудив да ти помогнам и да ти кажам дека те заебаваат за да не се мачиш.:pos2: во русија сум
Фала Маги.
Нема гајле.
-.-
Го бараше Косово, а јас се понудив да ти помогнам и да ти кажам дека те заебаваат за да не се мачиш.:pos2: во русија сум
Остави го едниот нека умре.еј другари ке може 2 прашања,направив 2 акоунта дали ке ми го земат едниот и дали постои македонија во ерепублик ?
Еј ако не е дозволено 2 акоунта како може да го избришам едниот ?
нема едниот,двата ќе ти ги банираат пермаментно. Нема сеуште еМакедонија. Незнам како да го избришеш тој ама не го играј и нема везе,ваљда.еј другари ке може 2 прашања,направив 2 акоунта дали ке ми го земат едниот и дали постои македонија во ерепублик ?
Еј ако не е дозволено 2 акоунта како може да го избришам едниот ?
Само остави го едниот нека умре, ништо повеќе не си праќај измеѓу двата и нема да те банираат, инаку можеш 2 да користиш ама несмееш да праќаш ништо измеѓу тие два ако веќе имаш праќано остави го едниот само.и ако не влегувам на тој другиот нема да ми ги банираат?
Епа чим така немаш ништо префрлено немај гајле само остави го нека умре и готово.не бе брат само тој првиот го направив во америка тексас и се вработив и друго ништо не направив а овој вториот го направив во регион белград србија ваљда нема да го земат
востание да дигнеш можеш/// али ке не исплескаат///Како револуција, мојш сојузи да прајш или?