Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 јануари 2010
Мислења
195
Поени од реакции
154
KoNtEjNeR bolje ti e direkno q5 da ja napravis posto taka imas najmnogu kjar ali mnogu pari ti trebaat so q2 q3 q4 nisto slabo mnogu

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Note to self: во иднина кога во компанијата ќе имаш инвентар вреден 20 gold, тргни ја истата од листата на фирми за продажба.

:kesa:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
некој да позајми пет голд? ме ебава фирмава неможам да ја продадам,а неам мои да ја средам барем колку толку.

исто може и некој ако сака да ја купи.

19 голд

Член од
9 јуни 2008
Мислења
91
Поени од реакции
1
Нов сум во играва, веќе 4-ти ден. Не барам донации и слично, само барам македонски пријатели, колку да иам да прашам некој за нејасни работи. KiriusMK ми е името во играва.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Нов сум во играва, веќе 4-ти ден. Не барам донации и слично, само барам македонски пријатели, колку да иам да прашам некој за нејасни работи. KiriusMK ми е името во играва.
Те додадов, и ти пратив неколку парчиња Q3 леб за да не паднеш испод 40 wellness.

Член од
26 јуни 2009
Мислења
562
Поени од реакции
10
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1507822 МореданКантосе најзаслужен за формирањето на МФ е на смртна постела и засекогаш си заминува од ерепублик.Само пратите му една порака со фала мислам дека ќе биде доволно!!!!

А

Ајсшутер

Гостин
Ако некој го имаат банирано и слично и нека сака да почне од почеток нека пише двајца македонски играчи ги оставија акаунтите па сега само ќе ги хранам додека не се најдат нови играчи да ги превземат. Едниот акаунт е 14-ти левел, 4+ работен скил, 5+ сила а другиот 15-ти левел останатото исто како на другиот.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Ако некој го имаат банирано и слично и нека сака да почне од почеток нека пише двајца македонски играчи ги оставија акаунтите па сега само ќе ги хранам додека не се најдат нови играчи да ги превземат. Едниот акаунт е 14-ти левел, 4+ работен скил, 5+ сила а другиот 15-ти левел останатото исто како на другиот.
Јас ви понудив еден акаунт што се откажа одамна, ама не се пријави никој. Колку да потсетам;
20ти левел, 6.64 land skill, 10.08 strength.
Кој го сака, нека ме исконтактира по ПП. Патем, мртов е играчот, значи ќе треба revive да се направи, па од 10 wellness да се почне.. Ама лесно се проаѓа тоа. Неколку дена со Q5 да се храни човек, подароци, брзо се доаѓа до 40 wellness.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Здраво. После долго време отсуство повторно назад.. бев на 2 веленес пред 3 дена сеа сум 88 со тоа што се борев за русија .. па незнам како стојат работите шо кажаа админите глеам уше ја нема Македонија.
кај да се преселам или уште сте сите тука ?
:helou:

А

Ајсшутер

Гостин
Здраво. После долго време отсуство повторно назад.. бев на 2 веленес пред 3 дена сеа сум 88 со тоа што се борев за русија .. па незнам како стојат работите шо кажаа админите глеам уше ја нема Македонија.
кај да се преселам или уште сте сите тука ?
:helou:
Пресели се во Pristina, Kosovo направивме тејковер ајде сега е пријавувањето за претседател на Косово пријави се може ќе те избереме, ќе се гласа инаку, засега иа 25 кандидати.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
ноу голд бачее :)

зарем и косово е додадено! :nesvest:
кој педери се админиве..

го нема косово бе :pos2:
каде е

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Не знам шо сатисфакција глеате некого да го заебавате вака.
-.-:
Деца.

ноу голд бачее :)

зарем и косово е додадено! :nesvest:
кој педери се админиве..

го нема косово бе :pos2:
каде е
Патем, дојди во Russia, Volga Vyatka.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom