- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
После 1 месец пак почнав да играм..ај нека каже некој што има ново..за држава до кога ќе чекаме ?
AJ NEKA GO NAPRAVI OVA NEKOJ RUSIN :uvo:mALO SUTRA:pusk:се вработив во една турска фирма... и имав 40 велнес,не работев, и ме отпушти газдата... после 5 мин ми ја праќа следнава ПП
fire
i am sorry i didn't see your makedonian ctizen.
if u want u can join again i am turk i will lost some rub :S but it's not important macedonian friend.
еве... се докажува КОИ се најголемите пријатели на еМакедонците
Се среди на кратко и пак се заеба...:nesvest:Станете пред 9 утре, средете работа.
Edit: Се среди.
Zabraneta e sporska:pos2::pos2:i lotarija i takvi rabotiKoj kogo zaebava sega!!!Turcite od turskata narodna banka doniraa 700 grcki pareAj neka go napravat toa rusite8ми Хард Воркер медал...
денес е ден за донирањеее... ама ја ке ве заебам,нема да донирам... само овие 5 голд ми се... за спортска ги чувам...:pos2:
сега за сега лотариие и спортската се забранети,али ке најдат начин некако... мора...Zabraneta e sporska:pos2::pos2:i lotarija i takvi rabotiKoj kogo zaebava sega!!!Turcite od turskata narodna banka doniraa 700 grcki pareAj neka go napravat toa rusite