Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
После 1 месец пак почнав да играм..ај нека каже некој што има ново..за држава до кога ќе чекаме ?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375

честитки до лазароса за БХ медалот

btw-добар аватар ;)

С

Спенсер

Гостин
се вработив во една турска фирма... и имав 40 велнес,не работев, и ме отпушти газдата... после 5 мин ми ја праќа следнава ПП

fire

i am sorry i didn't see your makedonian ctizen.
if u want u can join again i am turk i will lost some rub :S but it's not important macedonian friend.

:vozbud::vozbud: еве... се докажува КОИ се најголемите пријатели на еМакедонците:vozbud:

Член од
24 август 2009
Мислења
139
Поени од реакции
12
Дефинитивно од нив можеме да очекуваме најмногу помош.

Член од
26 јуни 2009
Мислења
562
Поени од реакции
10
се вработив во една турска фирма... и имав 40 велнес,не работев, и ме отпушти газдата... после 5 мин ми ја праќа следнава ПП

fire

i am sorry i didn't see your makedonian ctizen.
if u want u can join again i am turk i will lost some rub :S but it's not important macedonian friend.

:vozbud::vozbud: еве... се докажува КОИ се најголемите пријатели на еМакедонците:vozbud:
AJ NEKA GO NAPRAVI OVA NEKOJ RUSIN :uvo:mALO SUTRA:pusk:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
ја од прееска од 11-30 пробуем да се пуштам нејќе
а се неам ни борено,ни работено ништо :toe:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Станете пред 9 утре, средете работа. :)

Edit: Се среди.

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
Дали некој работи со фирма за леб?
дали купувате леб од q2 q3 q4 q5 ???
јас само q1 си купувам па не знам дали вреди да се надогради фирмата на q2 или повеќе, дали некој има искуство со ова па би ми кажал што да направам?

С

Спенсер

Гостин
8ми Хард Воркер медал...:vozbud::vozbud::vozbud:

денес е ден за донирањеее... ама ја ке ве заебам,нема да донирам... само овие 5 голд ми се... за спортска ги чувам...:vozbud::pos2:

Член од
26 јуни 2009
Мислења
562
Поени од реакции
10
8ми Хард Воркер медал...:vozbud::vozbud::vozbud:

денес е ден за донирањеее... ама ја ке ве заебам,нема да донирам... само овие 5 голд ми се... за спортска ги чувам...:vozbud::pos2:
Zabraneta e sporska:pos2::pos2:i lotarija i takvi raboti:vozbud:Koj kogo zaebava sega!!!Turcite od turskata narodna banka doniraa 700 grcki pare:vozbud::vozbud::vozbud:Aj neka go napravat toa rusite:tapp:

С

Спенсер

Гостин
Zabraneta e sporska:pos2::pos2:i lotarija i takvi raboti:vozbud:Koj kogo zaebava sega!!!Turcite od turskata narodna banka doniraa 700 grcki pare:vozbud::vozbud::vozbud:Aj neka go napravat toa rusite:tapp:
сега за сега лотариие и спортската се забранети,али ке најдат начин некако... мора...:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom