Како бе нов си? Месец и пол играш, нов си бил... И јас сум 15ти па скоро се знам...Dejan Bogdanovski
Добро бе па треба малце жал да ви падне нов сум во оваа игра,да ми помогнете малце :helou:
малку Strength имашDejan Bogdanovski
Добро бе па треба малце жал да ви падне нов сум во оваа игра,да ми помогнете малце :helou:
Џабе се бориш сеа, боље собирај пари за купи си Q5 куќа или нешо друго, или потроши ги пратите за тренинг, место за + 50-60 демиџ дневно. Нишо не ти мења демиџот сеа за сеа.Сакам да се борам,4 и нешто стејнт а ранк тоа до 1500 демаге
каков жал да ми падне кога ја се маам со голи раце за да штедам париDejan Bogdanovski
25 голд. И поентата е шо еднаш ја зимаш, и секој ден ти додава по 3-4 вилнес со Q1 леб. Значи еднаш ќе ја купиш и засекогаш ќе имаш +3-4 вилнес на ден. Мн поише ти се испалти него да фрлаш пари на оружје.Чек чек а колку пари е една куќа и што имам корист од нејзе ?
Нема ... така ти се чини.Да ама како да соберам 25 голд ке ми треба 1 година да збирам
Ќе натераш пет другари да почнат да играат еРепублик, ќе му дајш реферал и готово Ако не ќе седниш од на сколија од компјутерите и од таму ќе се регниш и ќе играш се до 6 лвл, и така ќе си земаш париња.Да ама како да соберам 25 голд ке ми треба 1 година да збирам
купи ако сакаш ... само мн малце ќе ти се познава на вилнесотА да купам куќа од q1 ?