Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Луѓе помагајте ме банираа за глупости.
Пред неколку дена гледам продаваат куќи за ефтино и гледам кај него во донации ги иполнува договорите и потпишува договор.И сега јас се договарам со него да му дадем Ку3 и Ку1 куќа и плус 3 голд и тој се согласи и потпиша договор http://www.erepublik.com/en/forum/topic/169334/contract-between-trading-inc-and-thedragon/1#post1919842 и не добив куќа од него ни никаков глас и побарав да се започне судска постапка и пратив тикет до админите и тие мене ме банираат со оваа порака
The 4th eRepublik Citizen Law has been applied in your case.

4. Properties obtained by a citizen through an illegal or unjust method will be impounded.

Such types of actions may result in a permanent ban.

Additionally, if these properties are sold or transferred before being impounded, entities involved in these transactions can receive a permanent ban.

---
Hello, You have signed a contract here http://www.erepublik.com/en/forum/topic/169334/contract-between-trading-inc-and-thedragon/1#post1919842. Then you have requested a trial, but instead of donating what you said you would, you donated 1 q1 house and 2 q5 gifts. Because you have tried to scam admin and a citizen, your account will be suspended for 3 days

Ај пратите по некој тикет мора да ме одбанираат денеска требаше да земем HW а утре SS.

Eve ovde i drugi se zalat od nego http://www.erepublik.com/en/forum/topic/166909/biggest-house-weapon-food-sales-limited-offers/1
Sega vidiv deka i jas nesum edinstveniot makedonec zafrknat od nego.
ама ти шо со му дал?
овде вика дека си му дал ку1 куќа и 2 ку5 гифта место ку1 куќа/ку3 куќа и 3 голд

Член од
26 јуни 2009
Мислења
562
Поени од реакции
10
ама ти шо со му дал?
овде вика дека си му дал ку1 куќа и 2 ку5 гифта место ку1 куќа/ку3 куќа и 3 голд
Pa ja toa sve toa sto trebase mu dadov mozes da vidis vo donacii.

Не ти е ова доволно за одговор ?
Brat vidi vo donacii donirav jas kukite an ne dva q5 gifta samo so eden pogled na donaciite mozes da vidis.

Cresevo

Внимавај на називот во иднина.
Член од
9 октомври 2008
Мислења
923
Поени од реакции
2.103

krstenik

first things first
Член од
24 август 2009
Мислења
525
Поени од реакции
21
Луѓе помагајте ме банираа за глупости.
Пред неколку дена гледам продаваат куќи за ефтино и гледам кај него во донации ги иполнува договорите и потпишува договор.И сега јас се договарам со него да му дадем Ку3 и Ку1 куќа и плус 3 голд и тој се согласи и потпиша договор http://www.erepublik.com/en/forum/topic/169334/contract-between-trading-inc-and-thedragon/1#post1919842 и не добив куќа од него ни никаков глас и побарав да се започне судска постапка и пратив тикет до админите и тие мене ме банираат со оваа порака
The 4th eRepublik Citizen Law has been applied in your case.

4. Properties obtained by a citizen through an illegal or unjust method will be impounded.

Such types of actions may result in a permanent ban.

Additionally, if these properties are sold or transferred before being impounded, entities involved in these transactions can receive a permanent ban.

---
Hello, You have signed a contract here http://www.erepublik.com/en/forum/topic/169334/contract-between-trading-inc-and-thedragon/1#post1919842. Then you have requested a trial, but instead of donating what you said you would, you donated 1 q1 house and 2 q5 gifts. Because you have tried to scam admin and a citizen, your account will be suspended for 3 days

Ај пратите по некој тикет мора да ме одбанираат денеска требаше да земем HW а утре SS.

Eve ovde i drugi se zalat od nego http://www.erepublik.com/en/forum/topic/166909/biggest-house-weapon-food-sales-limited-offers/1
Sega vidiv deka i jas nesum edinstveniot makedonec zafrknat od nego.
Авионски билет сакаш? Како да ти помогнеме?! :/

уште нешто: дајте кажете некоја држава каде што можам да зимам добра плата (land skill), и кај шо има војни, пошо сеа сум у америка, и два дена по ред се борам за грција пошо нема други војни, а тоа не ми се свиѓа баш и размислувам за преселба :toe:

С

Спенсер

Гостин

уште нешто: дајте кажете некоја држава каде што можам да зимам добра плата (land skill), и кај шо има војни, пошо сеа сум у америка, и два дена по ред се борам за грција пошо нема други војни, а тоа не ми се свиѓа баш и размислувам за преселба :toe:

мој предлог бразил...

krstenik

first things first
Член од
24 август 2009
Мислења
525
Поени од реакции
21
мој предлог бразил...
Aмерика ми е мн боље, пошо секој ден купувам по 5 q1 оружја кои се доста поевтини во америка, башка и зимам поголема плата сеа од тамо :/ (да не беа оружјата толку скапи, ќе отидев :()

С

Спенсер

Гостин
Aмерика ми е мн боље, пошо секој ден купувам по 5 q1 оружја кои се доста поевтини во америка, башка и зимам поголема плата сеа од тамо :/ (да не беа оружјата толку скапи, ќе отидев :()
за оружја,распрашај се,има нудат по 11/12/13 к1 оружја за 1 голд... на црно...

krstenik

first things first
Член од
24 август 2009
Мислења
525
Поени од реакции
21
за оружја,распрашај се,има нудат по 11/12/13 к1 оружја за 1 голд... на црно...
у америка 14.5 оружја = 1 голд на пазар, легално, сеа приметив ... вааааау ефтино :vozbud:

едит: на црно 12 оружја = голд :(

А

Ајсшутер

Гостин

Дојди во Serbia, Liaoning и дојди во компанијата "teknik Iron Q462" и да стави Македонски аватар нешто веднаш ќе ти покачи плата (би требало). И најефтини пушки можете да пазарите од Српската државна организација Valletta даваа 15 за еден злато па сега видете каде ви одговара.

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
Јас се наогам во торуција и купувам q1 оружје и леб q4 и тоа е се за 4 лвл манифицу скил,каде можам да се преселам да купувам оружје за поевтина цена ???

Грешка се наоѓам во Унгарија

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
кај да најдам за одредена битка кој колку damage направил ... или некоја статистика на тие кои се бореле во битката?

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
кај да најдам за одредена битка кој колку damage направил ... или некоја статистика на тие кои се бореле во битката?
Повели клик тука линкот ќе те однесе директно таму кај што посакуваш :helou:
Инаку бидејќи најверојатно не ја знаеш страната ,таму ќе најдеш и многу други работи поврзани со ереп така да ќе ми бидеш многу благодарен ,знам :yeah:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Повели клик тука линкот ќе те однесе директно таму кај што посакуваш :helou:
Инаку бидејќи најверојатно не ја знаеш страната ,таму ќе најдеш и многу други работи поврзани со ереп така да ќе ми бидеш многу благодарен ,знам :yeah:
Јако .. фала :smir:
зеленко за ова :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom