gunner_mkd
>МиСтЕр ТиПсТеР
- Член од
- 12 септември 2009
- Мислења
- 1.483
- Поени од реакции
- 83
еве го сајтот има инфо за се и сешто клик тукамислам дека имаше некој сајт таков што кажуваше такви ствари :/
исто и овде
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
еве го сајтот има инфо за се и сешто клик тукамислам дека имаше некој сајт таков што кажуваше такви ствари :/
ти пак не капираш...Ми текна нова финта ке ми треба некој кој ке игра нов акоунт до 6 лвл и да ми ги прати тие 5 голд на мојот главен акоунт и јас за него ке играм и ке му ги пратам тие 5 голд на главниот акоунт...Има заинтресерин?
ама кој левел си фатил со акаунтите?Не брат ако не префарлаш од еден во друг акоунт не банираат јас направив два акоунта кога се регистрирав еден во САД еден во Русија и не ме банираа,прашај ги тие што играат повеке време и ке ти кажат.
Хаха како сакаш брат али ја ти кажувам нема врска ако има два акоунта од ист компјутер
Хаха како сакаш брат али ја ти кажувам нема врска ако има два акоунта од ист компјутер
Еј епа онкад ништо од тој бизнис,а каде е најубаво за живеење каде има најголема плата за манифицу скилл ?
Во Индонезија и официјално немаме повеќе ништо, ни ја презедоа партијата и го украле златото.
Каде да се преселам?
Требало. Ако сакаш, прати ги тука, ќе ти ги претворам во злато и ќе ти ги дадам.