да...aha epa znaci da se boram bez oruzje?
Единствен начин да ги зафркнеш админите барем како што ми кажа еден друг играч што има околу 7000+ поени можеш да ги зафркнеш пример имаш мулти и правиш преку него реферали + злато што собираш од левелите + плата и да купиш компанија со него и после преку маркет ја ставаш за 1 злато и си ја зимаш. Така неможеле да видат логови од тоа се друго гледаат.е добро де, ќе му кажеш на некој да ти го купи и после да ти го даде:pos2::pos2:
Единствен начин да ги зафркнеш админите барем како што ми кажа еден друг играч што има околу 7000+ поени можеш да ги зафркнеш пример имаш мулти и правиш преку него реферали + злато што собираш од левелите + плата и да купиш компанија со него и после преку маркет ја ставаш за 1 злато и си ја зимаш. Така неможеле да видат логови од тоа се друго гледаат.
Абе види овој твојов начин е многу ризичен лесно можеш да се изгориш и да останеш со празни раце. Тешко е да начекаш термин кога ќе има малку луѓе на ерепублик во некоја држава за да си ја купиш компанијата за еден злато:smir:Единствен начин да ги зафркнеш админите барем како што ми кажа еден друг играч што има околу 7000+ поени можеш да ги зафркнеш пример имаш мулти и правиш преку него реферали + злато што собираш од левелите + плата и да купиш компанија со него и после преку маркет ја ставаш за 1 злато и си ја зимаш. Така неможеле да видат логови од тоа се друго гледаат.
...и се викаш Филип и ти паѓа интернетот и друг ти ја купува фирмата. Ни браќа Грим ќе неможат тогаш таква приказна да смислат.
Јас ви кажувам начин на кој неможат админите да го забележат останатото е ризик па сеа видете вие што е подобро, и лесно е тоа барем ставаш на маркетот и одма ја зимаш компанијата.Абе види овој твојов начин е многу ризичен лесно можеш да се изгориш и да останеш со празни раце. Тешко е да начекаш термин кога ќе има малку луѓе на ерепублик во некоја држава за да си ја купиш компанијата за еден злато:smir:
Мислам дека и мојов начин може да успее ако предавањето на златото оди на 2-3ца. Така нема да дознаат што како, а ако се сомневаат ќе речеш си земал заем од тој што ти го пратил златото и дека се останатото екоинциденција.:pos2::pos2:
:nerv::nerv::nerv: сеуште ќе чекаме??? после миљарда петиции и слично... невреди да собирам злато,и да играм за други земји...
само еГоспод :pop: љољеј написав порака сакам да станам руски државјанин а моментално сум српски ако може некој дам и помогне
Ja sum nonstop vaka :nesum:
греФ
оооо грефчиња... ве жалам...:pos2::pos2::pos2: златна спортска!
греФ
А колку си донирал за Македонија? Јас сум секад околу 25 златника па давам на тие акциите по 2,3 златника.оооо грефчиња... ве жалам...:pos2::pos2::pos2: златна спортска!