Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.
А

Ајсшутер

Гостин
е добро де, ќе му кажеш на некој да ти го купи и после да ти го даде:pos2::pos2:
Единствен начин да ги зафркнеш админите барем како што ми кажа еден друг играч што има околу 7000+ поени можеш да ги зафркнеш пример имаш мулти и правиш преку него реферали + злато што собираш од левелите + плата и да купиш компанија со него и после преку маркет ја ставаш за 1 злато и си ја зимаш. Така неможеле да видат логови од тоа се друго гледаат.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Единствен начин да ги зафркнеш админите барем како што ми кажа еден друг играч што има околу 7000+ поени можеш да ги зафркнеш пример имаш мулти и правиш преку него реферали + злато што собираш од левелите + плата и да купиш компанија со него и после преку маркет ја ставаш за 1 злато и си ја зимаш. Така неможеле да видат логови од тоа се друго гледаат.

...и се викаш Филип и ти паѓа интернетот и друг ти ја купува фирмата. Ни браќа Грим ќе неможат тогаш таква приказна да смислат.

Член од
24 јуни 2009
Мислења
448
Поени од реакции
165
Абе види овој твојов начин е многу ризичен лесно можеш да се изгориш и да останеш со празни раце. Тешко е да начекаш термин кога ќе има малку луѓе на ерепублик во некоја држава за да си ја купиш компанијата за еден злато:smir:
Мислам дека и мојов начин може да успее ако предавањето на златото оди на 2-3ца. Така нема да дознаат што како, а ако се сомневаат ќе речеш си земал заем од тој што ти го пратил златото и дека се останатото екоинциденција.:pos2::pos2:

А

Ајсшутер

Гостин
...и се викаш Филип и ти паѓа интернетот и друг ти ја купува фирмата. Ни браќа Грим ќе неможат тогаш таква приказна да смислат.
Абе види овој твојов начин е многу ризичен лесно можеш да се изгориш и да останеш со празни раце. Тешко е да начекаш термин кога ќе има малку луѓе на ерепублик во некоја држава за да си ја купиш компанијата за еден злато:smir:
Мислам дека и мојов начин може да успее ако предавањето на златото оди на 2-3ца. Така нема да дознаат што како, а ако се сомневаат ќе речеш си земал заем од тој што ти го пратил златото и дека се останатото екоинциденција.:pos2::pos2:
Јас ви кажувам начин на кој неможат админите да го забележат останатото е ризик па сеа видете вие што е подобро, и лесно е тоа барем ставаш на маркетот и одма ја зимаш компанијата.

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
еј написав порака сакам да станам руски државјанин а моментално сум српски ако може некој дам и помогне

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
еј другари ке може некој да ми прати 2 поклони со по 5 валнес или јас да ги купам па ми ги вратите ?

Strumi4an4e

Кајгана Момче
Член од
1 март 2007
Мислења
240
Поени од реакции
1
Подарувам Ацц На еРепублик 18 лвл нешто пари и малку веллнес по шо стана досадно ....ае кој му е досадно да дига мал лвл ПП да се договориме :D

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
оооо грефчиња... ве жалам...:pos2::pos2::pos2: златна спортска!

А колку си донирал за Македонија? Јас сум секад околу 25 златника па давам на тие акциите по 2,3 златника.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom