Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
леле никако неможам да дигнам левел секој ден само бори се и работи,што друго може да се прави на играва ?

охоо 21,јас неможам 12 ти викаш 21 и дај кажи ти нешто друго што може да се прави за да се соберат пари и голд:helou:

охоо 21,јас неможам 12 ти викаш 21 и дај кажи ти нешто друго што може да се прави за да се соберат пари и голд:helou:
нишо, само work и од медали и од луѓе ако инвајтнуваш.
едино фирма ако имаш

нишо, само work и од медали и од луѓе ако инвајтнуваш.
едино фирма ако имаш

нема ни од фирма бе. тешко иде. ти доаѓа како плата да зимаш отприлика.
Нормално ако имаш фирма ку5 и ако имаш многу пари и ресурси ќарот е поголем. ама за тоа треба стварно поише пари.

Абе странава многу слаба нешто овие 2-3 дена!!??

Абе странава многу слаба нешто овие 2-3 дена!!??

Не да е слаба :toe: почнува да нервира...кај мене во пораки ми стои цело време дека имам една непрочитана...и на секое 2-3 кликање ми прави грешка...дали нешто се сконцентрирани кон новиве модули или па неможат да се снајдат со напливот на нови играчи незнам ама ич не ми се допаѓа

Не да е слаба :toe: почнува да нервира...кај мене во пораки ми стои цело време дека имам една непрочитана...и на секое 2-3 кликање ми прави грешка...дали нешто се сконцентрирани кон новиве модули или па неможат да се снајдат со напливот на нови играчи незнам ама ич не ми се допаѓа
избриши ги сите колачиња/кешот и temporary files-от и за 5-10 минути ќе ти се среди.

јас таман да ми требаше уште 8 дена хард воркер да зеам и баш за бељата цел ден немав интернет

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom