П
Паган-др
Гостин
Оди со тебе.Ме интересира дали куќата ако ја купиш во еден регион и само таму ти стои или кај одиш ти и она со тебе :helou:
Оди со тебе.Ме интересира дали куќата ако ја купиш во еден регион и само таму ти стои или кај одиш ти и она со тебе :helou:
Подобро вака, отколку на секое да купуваш нова куќа, воопшто не е евтина.Малце е глупо што куќата иде со тебе...-.-
Провери си таму.Ај ако има некој да ми позајми 5 злато ги враќам со парите од тутунот.
Ај ако има некој да ми позајми 5 злато ги враќам со парите од тутунот.
ова ми се свиѓа... за точно 5мин, парите се префрлени,зделката е направена... е вакви треба да сме... но сепак,има мала доза несигурност,затоа што има некои кретени,кои ке те заебат,дури и во виртуелна игра...Провери си таму.
Пис се распаѓа.. Сеа и Франција ќе го напушта!ова ми се свиѓа... за точно 5мин, парите се префрлени,зделката е направена... е вакви треба да сме... но сепак,има мала доза несигурност,затоа што има некои кретени,кои ке те заебат,дури и во виртуелна игра...
него,индонезија го напушти PEACE а?? сега да видиме како ке иде понатаму... една од 4те најјаки PEACE членки беше, своевремено и најјака...
Фала.Провери си таму.
Украина одамна го напушти Peace инаку за зделката не е проблем стално го пљачкам вака ама заборава дека му должам вистина е.ова ми се свиѓа... за точно 5мин, парите се префрлени,зделката е направена... е вакви треба да сме... но сепак,има мала доза несигурност,затоа што има некои кретени,кои ке те заебат,дури и во виртуелна игра...
него,индонезија го напушти PEACE а?? сега да видиме како ке иде понатаму... една од 4те најјаки PEACE членки беше, своевремено и најјака...
Едит-> исто и украина и италија го напуштиле PEACE сојузот... што се случува??
http://www.erepublik.com/en/article/countries-resigning-from-peace-1031944/1/20
Намерно го направија тоа распаѓањето ќе видиш што ќе стане сега со покачување на МПП-то за ЕДЕН, а за малите држави 1-2 алијанси со појаки држави и готово.Пис се распаѓа.. Сеа и Франција ќе го напушта!
Сеа најверојатно ќе биде создаден нов сојуз : Србија, Русија, Унгарија,Турција и можеби и Иран , а за со малите државички незнам што ќе биде ...
Па не им исплаќаше над 20 земји по 100 голд со секоја тоа се 2000 голд месечно само за МПП што е премногу!Фала.
Украина одамна го напушти Peace инаку за зделката не е проблем стално го пљачкам вака ама заборава дека му должам вистина е.
Намерно го направија тоа распаѓањето ќе видиш што ќе стане сега со покачување на МПП-то за ЕДЕН, а за малите држави 1-2 алијанси со појаки држави и готово.
Епа затоа се поделија и уште се поделат некои на под членки ако можам да кажам да го растеретат трошењето, EDEN само пишува во тоа како се распаѓа итн а ќе видите дека они со полошо ќе си поминат во вакви услови.Па не им исплаќаше над 20 земји по 100 голд со секоја тоа се 2000 голд месечно само за МПП што е премногу!
и кај мене исто....многу слабо платено градежништво во русија:nesvest:неможам да опстанам само за храна...и зошто чатото не ми го подига и у форумот уште никој не ме одобрува:nenene: