Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.

Strumi4an4e

Кајгана Момче
Член од
1 март 2007
Мислења
240
Поени од реакции
1
Хммм имам едно прашање..дали ако се преместам од една компанија во друга дали изработените денови за хард воркер се укинуваат..и пак јово на ново ????

Член од
24 август 2009
Мислења
139
Поени од реакции
12
Хммм имам едно прашање..дали ако се преместам од една компанија во друга дали изработените денови за хард воркер се укинуваат..и пак јово на ново ????
Не. Без разлика колку компании ќе смениш, изработените денови ти се бројат, се додека не направиш пауза од еден ден без работење.

Член од
19 септември 2009
Мислења
139
Поени од реакции
3
Moze eden predlog eve vaka pravila za odnesuvanje na Makedoncite!!!!!
1. Da nema javno navreduvanje Makedonec-Makedonec na nieden forum,artical ili nekoj takvi slicni raboti samo so privatna poraka kazete mu so imate...
2.da ne se delime vo mnogu drzavi site slabi leveli da se prefrlat vo Rusija ili tamu kade so sme poveke...
3.Da ima dogovor okolu stavovite megu nas za zaednicko izlaganje ne edni da pisuvaat ja sakame srbija drugi ne.....
4.Da priznaeme deka samo turcija ni e prijatel na igrava vo sekoj smisol i tuka i vo RL i nikoj drug...
5.Zaednicki da nastapuvame na izbori i site Makedonci da se clenovi bar na eden forum za diskusija...]
6.Zaednicki da se dogovorime kaj ke napagame vo vazni bitki.....
7.Koj kolku moze da povika poveke Makedonci....
8.Site bar po edna plata da donirame vo Macedonian Red Cross za pomos na novi igraci
9.Novite igraci da prasaat nekoj po iskusen pred da napravat nekoj nepronislen cekor...
10.Nema da ima poveke artikli za toa kako ni se srbite dobri prijateli...
11.Ako nekoj neso ve navredi ili ke vidite nekoj komentar odma da se prijavi....

I mislam deka pravilata se razumni mislam deka site treba da se pridrzuvame do niv zoso site sakaat da ne rasparcat i ve molam malku po borbeno!!!

Ako9 ima nekoj dopolnuvanje neka pise!!!

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Луѓе доста ги подржувате србите во се, видете они што ни прават на нас :uvo:

$korpion

MusicProducer
Член од
14 април 2009
Мислења
252
Поени од реакции
90
луѓе последните 2 месец немав многу време па и не уклучував многу интернет и кајгана ке ми каже ли некој што е работава со србите плс. ?

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
луѓе последните 2 месец немав многу време па и не уклучував многу интернет и кајгана ке ми каже ли некој што е работава со србите плс. ?
http://www.erepublik.com/en/article/from-greece-to-serbia-1026064/1/all
И одма македонија е грчка... а грците се против србите (србите се у peace а грците у eden) :wink:

Despot

ВОЈВОДА
Член од
25 септември 2008
Мислења
505
Поени од реакции
288
Шо се деси со централ словакија?

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Добро некој знае ли дали ќе ни ја дадат еМакедонија ??

Cresevo

Внимавај на називот во иднина.
Член од
9 октомври 2008
Мислења
923
Поени од реакции
2.103
Ајшустер одма да се јавиш кај мене(пиши ми)
ИТНО!!!!:vozbud:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Ја да ве известам дека банкротирав.
фалафала:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop