- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 14.699
- Поени од реакции
- 36.527
Baby Reindeer --->
Ја изгледав The bear и јас, ама стварно не знам зошто се води ко комедија.
Ми требаше време да навлезам и да се заинтересирам, поготово ме нервира Лип со таа мутле фаца и глумење само депре, жртва и изнервиран цело време, ама среќа другиве ликови се вртат со интересни приказни тук таму. Прва сезона беше ок, втора беше најдобра, трета спадна бааги. Четврта ќе видиме како ќе ја тераат.
Во секој случај, различен концепт од сите други серии моментално, стварно не знаеш за што може да биде наредна епизода.
Џејми е одлична бтв. Многу остарена некако, не помага ни тоа што во толку зум ги снимаат цело време. Леле епизодата со пораѓајот, една од подобрите епизоди евер на телевизија. Мислам дека ги фатија сите жени на таква емоција со онаа епизода, многу реално и ранливо.
Не знам кој им ги пишува дијалозите на оние браќата електраши, дали е стварно скрипта или на место со импровизација тропаат глупости, ама знаат да ме насмеат.
Е само тие се комичниот дел во цела серија.
И божиќната, и Forks, и скоро цела сезона беше врв! Ама дефинитивно не треба ова да се води како комедија. Исто и Reservation Dogs. Баш драми се!Епизодата Forks, после таа божиќната, е нешто најдобро што сум го гледал последниве години, на тој начин да се прикаже и промени човек за една недела страшно нешто, ја гледав можеби 3 пати.
Епизодата со кучето и почетокот на епизодата без звук одлично изведени.Има мала доза на вокеризам и малку поголема на феминизам, ама настрана тоа, Lessons in Chemistry е пре-пре-пре-пре-добра серија! Мислам дека може да се носи рамо до рамо со Baby Reindeer како најдобра минисерија во 2023/2024! Само подгответе си марамчиња.
Да, ама таа доаѓа после втората што ме укочи целосно и не можев да и обратам внимание колку што заслужуваше. Дефинитивно ќе се репризираат тие 2.Епизодата со кучето и почетокот на епизодата без звук одлично изведени.
Тончи е светски човек, модерен и нашетан, скопјанец нели (мислам). Он препознава уметност и такви ствари, јас ти давам совет како Струмичанец на Струмичанец, домаќин човек. Продолжи ја серијата ако:Ја почнав Еуфорија и сега за сега ја гледам оваа коњот Зендаја како се дрогира шо и не е баш мој тип на серија.
@Tonchie ми вети у друга тема оти ќе ја гледам Свини како ја прцат. Вреди да се продолжи или?