Ја гледав пред некој месец. Многу детски ми делува, не би ја продолжил.Јас ја почнав Fallout, 2 епизоди до сега, ама многу goofy ми изгледа ко за "драма". Плус S.F. пост-апокалиптична драма. Гледал некој?
Мене повеќе на комедија ми делува. Не знам како Fallout е ставена во драми а The Bear веќе со години е во комедии. Јас би играл обратно.Ја гледав пред некој месец. Многу детски ми делува, не би ја продолжил.
Ако сакаш пост апокалипса, предлагам Silo на Apple. За брзо излегува втора сезона.
Паднато е моментално, не е до тебе.Не знам дали е само кај мене, ама мислам дека Torrentio наеднаш престана да функционира. Може да провери некој?
И кај мене не функционира.Не знам дали е само кај мене, ама мислам дека Torrentio наеднаш престана да функционира. Може да провери некој?
Таа е првата серија на Аппле и мора да е добра, со неа го лансираа стриминг сервисот, иако ги имам гледано само првите 2 сезони, третата чека некои подобри времиња.Не знам дали некој ја гледал или спомнал The Morning Show тука, не можам да проверам, search-от уште не работи. Само што ја завршив прва сезона и морам да кажам - S01E10 автоматски ми влегува во топ 10 епизоди на сите времиња и во топ 5 финалиња на сите времиња! Еден саат грицкање нокти и пробување да дишам! Не знам како воопшто им избегало на наградите, ќе видам каква ќе биде третата сезона која моментално е номинирана за ЕМИ, ама искрено не верувам дека подобро од ова може. Серијава, и особено епизодава е пример дека и покрај целиот ебан вокеризам кој уништува се што беше добро и се сере на се што беше свето, може да излезе приказна која иако woke, личи на нештата од старите добри времиња!