На Бучер би му дала органите да ми ги превртиНема на форумов ништо за The Boys?
Подобра од сите Марвел серии заедно, излезени до сега. Растури серијата, ама ете, не ја гледа никој освен ние двајца, па затоа и нрма посебна тема.Нема на форумов ништо за The Boys?
Можно е да биде новиот Вулверин. А ако биде, ќе растури човекот, како што растура во The Boys.На Бучер би му дала органите да ми ги преврти
ѕвер е, 3сезона откинаНа Бучер би му дала органите да ми ги преврти
The ExtrasAfterlife е генијална, геееенијална серија. Рики-мајстор свог заната.
Е сеа, сакав пак нешо слично. Викам ај да пуштам The Office,US. Прва сезона сум и нееееекако не ме влече, хуморот на Стивен со испуштањето звуци и глупирање не ми се свиѓаат баш. Сакам нешто како хуморот на Рики. Препорачајте нешо
сите од РикиAfterlife е генијална, геееенијална серија. Рики-мајстор свог заната.
Е сеа, сакав пак нешо слично. Викам ај да пуштам The Office,US. Прва сезона сум и нееееекако не ме влече, хуморот на Стивен со испуштањето звуци и глупирање не ми се свиѓаат баш. Сакам нешто како хуморот на Рики. Препорачајте нешо
3тата сезона од афтерлајв е прилично лоша и брзо здосади серијата, се вртат во круг истите работи доста монотона мене не ми беше нешто вауAfterlife е генијална, геееенијална серија. Рики-мајстор свог заната.