Општи дискусии за ТВ серии

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Нема на форумов ништо за The Boys? :confused:
Подобра од сите Марвел серии заедно, излезени до сега. Растури серијата, ама ете, не ја гледа никој освен ние двајца, па затоа и нрма посебна тема.
Автоматски споено мислење:

На Бучер би му дала органите да ми ги преврти
Можно е да биде новиот Вулверин. А ако биде, ќе растури човекот, како што растура во The Boys.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.898
Поени од реакции
22.986
The Boys предобра, гледани ми се двете сезони третата не ми е,деновиве ја гледам од почеток.Homelande и Butcher нај психопати.

Член од
17 март 2017
Мислења
320
Поени од реакции
522
Само шо ја почнав Mr.Inbetween.Добра ми стое на почеток,јака акција,драма,tough guy show.Некој да ја гледал,предлог за други слични серии?

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.693
Поени од реакции
14.436
Afterlife е генијална, геееенијална серија. Рики-мајстор свог заната.
Е сеа, сакав пак нешо слично. Викам ај да пуштам The Office,US. Прва сезона сум и нееееекако не ме влече, хуморот на Стивен со испуштањето звуци и глупирање не ми се свиѓаат баш. Сакам нешто како хуморот на Рики. Препорачајте нешо :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Е сеа, сакав пак нешо слично. Викам ај да пуштам The Office,US. Прва сезона сум и нееееекако не ме влече, хуморот на Стивен со испуштањето звуци и глупирање не ми се свиѓаат баш. Сакам нешто како хуморот на Рики. Препорачајте нешо :)
The Extras

grande-juve

е ај да плачеме сега
Член од
20 ноември 2017
Мислења
1.484
Поени од реакции
7.307
сите од Рики

Алан Партриџ
Knowing Me, Knowing You with Alan Partridge
I'm Alan Partridge
Mid Morning Matters with Alan Partridge
This Time with Alan Partridge

The Larry Sanders Show (една од главните инспирации и влијание на Рики за The Office UK)

Olive Kitteridge

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.114
The Terminal List

Добра серија ама ништо спектакуларно. Драма/акција што се претвори во класично америчко сценарио 1 man versus all. Бара одмазда и е практично manhunt низ сите 7 епизоди. Најверојатно ќе продолжат со уште некоја сезона, а приказната веќе има неколку дупки.

Дефинитивно не ја заслужува 8цата на imdb.
@123456

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.920
Поени од реакции
50.670
Крис Прат глуми како јас што би глумел кога би ми дале. Издржав пола саат.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
3тата сезона од афтерлајв е прилично лоша и брзо здосади серијата, се вртат во круг истите работи доста монотона мене не ми беше нешто вау
Од овај стил без конкуренција најдобра ми е оваа

Патем дали некој ја гледал серијава и дали вреди?

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
Ја поголема глупост у серија немам видено, у The Umbrella Academy, една од битните карактери Вања, станува Виктор у трета сезона од нигде никаде и е машко.. гледам дека и у живо тој актер стварно прешол од женско у машко.. кузнае колку пари зеле нетфликс... одвратна ми стана серијата кога има сцени сега со Виктор, а стварно интересна серија..

Kajgana Shop

На врв Bottom