Општи дискусии за ТВ серии

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.695
Поени од реакции
14.456
веруј му на Џонтра и глеј, нема што повише да е кажано, чим е од него е добро :ojeaa:
Абе топ 3 ми е TD.
За конкретната 4та сезона прашувам пошто ништо не најдов.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.485
Поени од реакции
10.063
dajte nekoja sugestija nekoja serija slicna na Entourage.
slucajno ja gledav kaj drugar na gosti, samo zaradi nea zemav HBO :D
vekje pri kraj sum so serijata, pa da potpolnime watchlist

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
Сценаристите на Дарк треба у главата да се лечат.. најретардирана серија што сум изглеал, 1 сезона и никад нема да ја догледам.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.115
Серии што треба реално да се 2-3 сезони ги прават по 10 сезони.
Серии што заслужуваат 10 сезони, завршуваат у 3-4 (hint: Succession)

2 and a half man е просечна накај лоша серија со малку хумор, меѓутоа има број 1 вознемирувачко интро. Од прва до последна сезона.

Изгледав 150 сезони годинава од разни серии, и ретко нешто да ми фати око. Порано на 5 просек серии фаќав по 1 квалитетна, сега у 10 серии дали 1 ќе ми фати око.

@Filip Telford не знам дали си го видел Рајан Хрст т.е. Опи, делува ко да боледува од рак.

И така, не знам зошто го пишувам ова.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
@Filip Telford не знам дали си го видел Рајан Хрст т.е. Опи, делува ко да боледува од рак.
Сув е ко барут у тоа лицето, стално објавува некои језиви будисти.

Не знам ни зошто воопшто го следам на инстаграм ама добро. :D

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
За мене е, сите имаме различни вкусови, зар не? Ја не ја сакам офис, ти не ја сакаш два ипол мажи.. можеме до утре вака фа набројуваме.. ама дарк ја глеав со фамилијарно стебло, не знаев кој е кој, паметот ми го поремети, за малце сам ќе се пријавев у лудница..

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Што е смешно во Два ипол мажи, кој хумор го има, значи се тоа се врти едно па едно па исто, едниот магнет за жени, другиов жена нема видено, плус дебело дете, што ај дебело ќе кажеш, ама со тек на време станува се поглупо и поглупо. Има некои смешки на почеток, после втора сезона не знам што се мачеле.

Дарк ја изгледав до втора епизода, не дека не ми се допадна, туку моментално немам толкави нерви за да пазам што се дешава, башка ми влијае таа тмурна атмосфера на расположение. Некогаш и негде.

Kajgana Shop

На врв Bottom