Општи дискусии за ТВ серии

Z

zmej gorjanin

Гостин
може подетално да раскажеш шо е ова?
изгледа јако

Анимирана тв серија. :) Се шалам, секоја сезона се состои од независни sci-fi/horror приказни. Анимацијата е најдобро нешто од се што имам гледано до сега, има две сезони излезено на Нетфликс, сега и трета следи. Мислам дека и Дејвид Финчер има замешано прсти во серијава, ко executive producer, ама еве сега гледам и ко режисер во трета сезона. Партали е, лично мене ми има допрено нерв, ако сакаш добри анимации во милион техники, кратки бизарни приказни и генерално креативност, тогаш обавезно гледај ја.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.695
Поени од реакции
14.458
Има ли нешто слично на letterboxd за серии?

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.218
Поени од реакции
8.324
Дечки, дали некаде ја има за симнување серијата Слуга на народот?

Додека одеше во нормален термин ан Канал 5 од 17:35 редовно ја следев, но ова со полноќен термин не можам да следам секогаш.
На јут јуб само 1 сезона ја има на Хрватски јазик, 2 и 3 сезона е на Руски / Украински јазик и не ми е тој јазик разбирлив.

Има ли некаде да се симнат 2 и 3 сезона и да има потоа превод на Српски или Хрватски јазик?
netfliks

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
welcome to Eden - кратка серија нова, 8 епизоди по 35-45 минс епизода, за мене беше многу интересна.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.185
Поени од реакции
10.196
welcome to Eden - кратка серија нова, 8 епизоди по 35-45 минс епизода, за мене беше многу интересна.
Предвидлив развој, али држеше внимание. Какви се срања се преценети, оваа заслужува бар 6/10 на ИМДБ.

k15

Член од
28 ноември 2021
Мислења
8
Поени од реакции
6
Некој да гледа Mayans MC сезона 4? Како ви се допаѓа до сега?

Член од
21 јануари 2022
Мислења
426
Поени од реакции
2.257
Watch Hard Cell | Netflix Official Site

Hard Cell

За љубители на британскиот хумор :) Приказна за една занесена управничка на женски затвор која сака да внесе промени во работењето и односот кон затвореничките за нивна полесна ресоцијализација. Интересно е тоа што една иста актерка игра шест различни ликови (горе на сликата). Оценка 4/5.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
предлог некоја акција серија интересна стално нешто што те тера да гледаш у тој фазон.. елит не ја догледувам новава сезона, бетер кол саул ја пуштив мноооооооооогу ми е спора, нешто у фазон брејкинг бед сакам или ќе си чекам 2 дена за новава сезона на стренџер тингс, ама пак сакам нова некоја, многу сум неодлучен што да гледам следно.

Kajgana Shop

На врв Bottom