Општи дискусии за ТВ серии

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Well, fakat to je samo moje misljenje kompa *so glasot na Jeffrey The Dude*

Како што викаш и самиот, многу носталгично се водите со серијава. Хуморот е субјективна работа, ама овде нема ни Х од хумор. Спремен сум со било кој од форумов на опклада во било која сума, да гледам било која компилација на the funniest moments дека нема ни еднаш да се насмеам, дури сум спремен и на self-torture и да ја гледам целата серија. Laugh траката на серијата само го појачува чувството на непријатност, онака чисто да знае хумористичната публика кога треба да се насмее...

Ајде да ви дадам и на тебе и на останатите љубители на Пријатели да видите што е хумор и смешно:

Во 20 секунди имаш микс на емоции од смешно, непријатно и на крај тажно.
"Just stay mute Mark, you're a social freak. Remain in your compound."

You wouldn't even let me drink your piss? I'm not trying to kiss you, Mark. It's liquid waste.

Овие две сцени се од иста епизода и се посмешни од цела серија Пријатели.

И на крај шлаг на тортата, умирање од смеење:

Аман бе до кога со дискусииве за Friends? Ок е, на некој му е смешна на некој не. Еве 5 минути потрошив на клиповиве ниту еднаш не се насмеав, за разлика од Friends. И што сеа, ќе разглабаме која серија е смешна која не? 100 пати е дискутирано, еве и ти спомна, субјективна работа е и тоа е тоа.
Френдс не руши рекорди пошто не е смешна, и да дрско е да кажеш дека нема ни Х од хумор. Има група на луѓе што не им е смешна и тоа е сосема ок. Да не се навраќаме на исти дискусии по 10ти пат... :icon_lol:

Член од
29 ноември 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
4.083
Аман бе до кога со дискусииве за Friends? Ок е, на некој му е смешна на некој не. Еве 5 минути потрошив на клиповиве ниту еднаш не се насмеав, за разлика од Friends. И што сеа, ќе разглабаме која серија е смешна која не? 100 пати е дискутирано, еве и ти спомна, субјективна работа е и тоа е тоа.
Френдс не руши рекорди пошто не е смешна, и да дрско е да кажеш дека нема ни Х од хумор. Има група на луѓе што не им е смешна и тоа е сосема ок. Да не се навраќаме на исти дискусии по 10ти пат... :icon_lol:
Ок, Stan.

Смешна е. Смешна е серијата што е Телетабиси за возрасни.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Sedi sea, bratot e avtoritet na sho e smeshno i sho e humor. Ako ne ja sak toj, nikoj ne treba, poshto toj znaj humor.

This dude humor.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Sedi sea, bratot e avtoritet na sho e smeshno i sho e humor. Ako ne ja sak toj, nikoj ne treba, poshto toj znaj humor.

This dude humor.
Епа ај тогаш да не пишуваме ништо во темава, само линкови од трејлери за нови серии ќе ставаме пошо мора темава да е ехочејмбер

@Zlatikevichius смени го насловот Општи најави и трејлери за серии

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Ок, Stan.

Смешна е. Смешна е серијата што е Телетабиси за возрасни.
Ok.

Автоматски споено мислење:

Епа ај тогаш да не пишуваме ништо во темава, само линкови од трејлери за нови серии ќе ставаме

@Zlatikevichius смени го насловот Општи најави и трејлери за минисерии
Smesno e da se diskutira sto e smesno, a sto ne. Ko sea jas da te ubeduvam deka Laura e krsh film, ili La La Land deka e uzhas. Nema ni f od film. Nema poenta da se pravi muabet za nesto sto nema kraj, kje se vrtime vo krug.

Член од
29 ноември 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
4.083

This dude humor.
Taka je brat4ence

Da imase laugh traka komentarov mozda i ke se nasmeev, steta sto nema laugh traka za komentari

Vaka ne mi e jasno dali e smesen ili ne ;(

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Епа ај тогаш да не пишуваме ништо во темава, само линкови од трејлери за нови серии ќе ставаме пошо мора темава да е ехочејмбер

@Zlatikevichius смени го насловот Општи најави и трејлери за серии
Ili na negledano kje hejtame. Poarno taka

Taka je brat4ence

Da imase laugh traka komentarov mozda i ke se nasmeev, steta sto nema laugh traka za komentari

Vaka ne mi e jasno dali e smesen ili ne ;(
Ochigledno e deka ne ti e jasno.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Ok.

Smesno e da se diskutira sto e smesno, a sto ne. Ko sea jas da te ubeduvam deka Laura e krsh film, ili La La Land deka e uzhas. Nema ni f od film. Nema poenta da se pravi muabet za nesto sto nema kraj, kje se vrtime vo krug.
Ликот стави меме само. Ништо не дискутираше, вие ја почнавте дискусијата, кога и да се искоментира нешто негативно за општоприфатена серија на форумов се скока ко мајка да си им опцул.
На многу луѓе не им се свиѓа ни ЛаЛа ни Лаура и никому ништо, јас ќе си пишам што мислам, тие ќе пишат што мислат, за тоа е форумов.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Ликот стави меме само. Ништо не дискутираше, вие ја почнавте дискусијата, кога и да се искоментира нешто негативно за општоприфатена серија на форумов се скока ко мајка да си им опцул.
На многу луѓе не им се свиѓа ни ЛаЛа ни Лаура и никому ништо, јас ќе си пишам што мислам, тие ќе пишат што мислат, за тоа е форумов.
Pa i mu vratija ubavo, umereno od komrade @wot ( ushte nema gledano castlevania ) ama bratot uleta ko da go posleduva humorot so nEmA dA sE nAsMeAm IcH i random cringe klipchina.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Баш ми е гајле што мисли TGGFBF за серијата, и дали му е смешна. Секој има право на мислење. Ама убацување на тема со став "телетабиси за возрасни" или "Ајде да ви дадам и на тебе и на останатите љубители на Пријатели да видите што е хумор и смешно" као демек ние глупави сме и не знаеме што е смешно. Едно е да искажеш став, друго е да убедуваш некого дека гледа серија за телетабиси и дека не е смешна. Серијата руши гледаност во гледаност, и после 20 години сеуште е популарна. Нема што јас да ја бранам ниту па да се осеќам навреден, номинациите и гледаноста доволно си кажуваат.

Башка јас никаде не му реков дека е смешна, туку дека имаме различни ставови и тоа е ок. Ако целта е да има дискусија, а да не се трејлери тогаш не знам како ќе го постигнеме тоа со мемиња?

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Pa i mu vratija ubavo, umereno od komrade @wot ( ushte nema gledano castlevania ) ama bratot uleta ko da go posleduva humorot so nEmA dA sE nAsMeAm IcH i random cringe klipchina.
Жалам што ќе го дознаеш ова од мене ама ти не си ништо поарен :(
Во случајов улета дури и бетер со тоа што тој ја напаѓа серијата, а ти го напаѓаш него, не е малку срамота и 20iq тоа?

А да, исто така и олабави со латиницата пошо ew.

Член од
29 ноември 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
4.083
тогаш не знам како ќе го постигнеме тоа со мемиња?
Така што вие снегулките од канцер friends fandom ќе престанете да цмиздрите

Што се однесува до мене можеш да ја гледаш до крајот на животот во бескраен loop

Серијата руши гледаност во гледаност
номинациите и гледаноста доволно си кажуваат
Од кога е нешто популарно и мејнстрим репер за квалитет? На американската публика можеш секаков треш да им сервираш, они ќе мислат дека е квалитетно... Вицови за душа има 300к следачи на фејсбук, значи ли дека се смешни?

И секоја и чест на серијата што руши гледаност ВО ГЛЕДАНОСТ

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Така што вие снегулките од канцер friends fandom ќе престанете да цмиздрите
@Corvus еве уште еднаш да прочиташ што е погрешно со членов. Да ги преброиме навредите што ги упати кон луѓето што им се допаѓа френдс или нема потреба?
Инаку да додека ти реплицирам на поракава, френдс оди во позадина. :kezec:
Што се однесува до мене можеш да ја гледаш до крајот на животот во бескраен loop
Апсолутно, бидејќи сме телетабиси ние од канцер фандом френдс. Можеби по 10ти пат ја гледам, и сигурно уште толку ќе ја гледам.
Од кога е нешто популарно и мејнстрим репер за квалитет? На американската публика можеш секаков треш да им сервираш, они ќе мислат дека е квалитетно... Вицови за душа има 300к следачи на фејсбук, значи ли дека се смешни?

И секоја и чест на серијата што руши гледаност ВО ГЛЕДАНОСТ
Уствари па од кога ти си репер за квалитет? Еве бидејќи сега ти кажа дека серијата не е смешна, прекинав да се смеам. Те молам повлечи си ги зборовите за да можам да продолжам да се смеам и понатака.

Секоја чест на твојот одличен избор за хумор, каде ли побогу беше целиот мој живот.

Kajgana Shop

На врв Bottom