- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.544
- Поени од реакции
- 29.116
Аман бе до кога со дискусииве за Friends? Ок е, на некој му е смешна на некој не. Еве 5 минути потрошив на клиповиве ниту еднаш не се насмеав, за разлика од Friends. И што сеа, ќе разглабаме која серија е смешна која не? 100 пати е дискутирано, еве и ти спомна, субјективна работа е и тоа е тоа.Well, fakat to je samo moje misljenje kompa *so glasot na Jeffrey The Dude*
Како што викаш и самиот, многу носталгично се водите со серијава. Хуморот е субјективна работа, ама овде нема ни Х од хумор. Спремен сум со било кој од форумов на опклада во било која сума, да гледам било која компилација на the funniest moments дека нема ни еднаш да се насмеам, дури сум спремен и на self-torture и да ја гледам целата серија. Laugh траката на серијата само го појачува чувството на непријатност, онака чисто да знае хумористичната публика кога треба да се насмее...
Ајде да ви дадам и на тебе и на останатите љубители на Пријатели да видите што е хумор и смешно:
Во 20 секунди имаш микс на емоции од смешно, непријатно и на крај тажно.
"Just stay mute Mark, you're a social freak. Remain in your compound."
You wouldn't even let me drink your piss? I'm not trying to kiss you, Mark. It's liquid waste.
Овие две сцени се од иста епизода и се посмешни од цела серија Пријатели.
И на крај шлаг на тортата, умирање од смеење:
Френдс не руши рекорди пошто не е смешна, и да дрско е да кажеш дека нема ни Х од хумор. Има група на луѓе што не им е смешна и тоа е сосема ок. Да не се навраќаме на исти дискусии по 10ти пат...
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)