@cholismo , чим ти е бавна и не по твој вкус после прва сезона, заеби гледање, кој ќе те слуша за епизодата со мувата кога ќе дојде.
Почекај до април со серии, ќе излезе Каса де папел тогаш. Во април е нели?
Јас лично преферирам да си ги тенчам добрите серии, на кои реално и треба да им посветиш внимание. ББ ја гледав можеби 3-4-5 месеци, по епизода, две на ден. Не уживам во маратонско гледање баш.
Али кога дојдоа последните 6-7 епизоди, кога почна тој хаос, единствена серија на која сум седела до 6 сабајле зашто ептен ми беше интересно и сакав да ја догледам за да видам крајот.
Пред некое време на серијава и се проба една од другарките, која дотогаш ми ги гледаше предлозите, али и давав некои полајт, поженски, позабавни предлози. Кажа дека гледала до негде 4-5 епизода, многу лошо и паднало она со кадата кога Џеси ја заебува работата, многу дарк и некако ептен си барало пажња. Таа пак ми е мене една од појаките епизоди, мислам дека е третата, кога Волтер сфаќа дека го лаже оној врзаниот, па керамиката делчето, и кога накрај го убива. Прв карактер дивелопмент, не е веќе толку наивен, глуп и невин. Одлична епизода.
Поентата ми е, ако не ви се свиѓа нештото, не го гледајте, иако е критички аклејмд серија.