Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека читав позитивни критики некаде за серијава ама не памтам каде, знам реков да ја запамтам кога ќе ги поминам серииве сега што ги гледам, така што ако ја изгледаш пред мене пиши импресии.Прегледај го приврзокот 286495
Ја има некојо почнато мини серијава? На imdb има висок рејтинг 7.3, ама скептик сум дека е продукција на Нетфликс и тој ефтиниот трик based on true story/best selling novel.
Јас ја изгледав, не е нешто вау ама арна е.Прегледај го приврзокот 286495
Ја има некојо почнато мини серијава? На imdb има висок рејтинг 7.3, ама скептик сум дека е продукција на Нетфликс и тој ефтиниот трик based on true story/best selling novel.
Јас ја изгледав, не е нешто вау ама арна е.
Глумата на жеништата е 10 -ка.
Изгледај ја ќе се вратиш тука да караш после последната епизода![]()
Сигурен си дека ова е правилниот израз?и згора на тоа
Сигурен си дека ова е правилниот израз?
Дејствувај таму да стават смајли што повраќа во реакции, да можам да реагирам на постот![]()
'The Wire' Creator David Simon Returns To HBO For New Baltimore Police Corruption Limited Series 'We Own This City'
David Simon and frequent collaborator George Pelecanos ("The Deuce" are reuninting on a new Baltimore-set crime series called, "We Own This City."theplaylist.net
ППДали некој има торент од Babylon Berlin да ми прати во порака?
![]()
Се обидувам да ја најдам серијата на торент но безуспешно, досега тоа што слегов е чисто срање и нефункционално.
Ако ја утнав темата, се извинувам.