27 април се враќа царицата Џоди Комер со 3 сезона.Killing Eve предобра серија особено заради глумата на Jodie Comer е нешто нереално. После првата сезона одма прогуглав дали има освоено нешто и видов ова секоја и чест браво.
She won a BAFTA Award for Best Actress and Emmy Award for Outstanding Lead Actress in a Drama Series in 2019.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Видов и јас прееска на фб.27 април се враќа царицата Џоди Комер со 3 сезона.
Killing Eve Season 3 "Happy V Day" Teaser (HD) Sandra Oh, Jodie Comer series
Killing Eve centers on two women; Eve (Sandra Oh) is a bored, whip-smart, pay-grade MI5 security officer whose desk-bound job doesn't fulfill her fantasies o...www.youtube.com
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Тоа е од што ја следат книгата во чекор, сите им кажаа да не ја следат до детал книгата, пошто Кинг не знае да заврши книга на добар начин. Требаше книгата да им биде инспирација па они понатаму да си терат свој филм.Премногу тупење стана Аутсајдер
Пред 2-3 месеца ја гледав мене супер ми беше мислам дека нема да згрешиш да ја почнеш.Што ќе кажете за Unbelievable, мини серијата на Нетфликс? https://www.imdb.com/title/tt7909970/?ref_=nv_sr_srsg_0
Барам нова серија за брзо гледање после The Stranger, која супер ми легна...
Mega jak pocetok, solidna sredina i ultra sranje od zavrsetok, olku plot holes nemam videno odamna vo serija overall 7/10Дали некој ја гледал The Stranger на Нетфликс? Изгледав две епизоди, не е лоша, вака знае да завлече и да биде интересна за викендашко гледање, иако мислам дека овие високи стандарди што си ги постави на почеток може да ѝ се треснат од глава кон крајот, ама да видиме... вкупно 8 епизоди се.
The Sinner i Sharp ObjectsБарам нова серија за брзо гледање после The Stranger, која супер ми легна...
Да, имаше доста клишеа и крајот беше многу неуверлив, ама после првата - втората еп, бев спремен дека нешто ќе тргне наопаку...Mega jak pocetok, solidna sredina i ultra sranje od zavrsetok, olku plot holes nemam videno odamna vo serija overall 7/10
The Sinner i Sharp Objects
Уште кога излегоа ги гледав првите две епизоди и бев воодушевен. Другите ги оставив за кога ќе заврши наеднаш да ги изгледам. Викаш дека не вреди? Да не трошам време за џабе.Многу се разочарав од The Outsider,после првите две прејаки епизоди се натака се одвива многу споро и без многу поента.На една епизода до крај не се знае апсолутно ништо за el cuco,што е тоа и кој е поентата на неговото постоење.
Во превод канта невидена, а во право си како почнаа првите 2 си мислиш ова ке биде прејако, после само тупење у место ништо друго не понудува серијава.Многу се разочарав од The Outsider,после првите две прејаки епизоди се натака се одвива многу споро и без многу поента.На една епизода до крај не се знае апсолутно ништо за el cuco,што е тоа и кој е поентата на неговото постоење.
Буареру туторе. Па зашто бре не причате овакве приче? Али добро је, ја сам тек сазнао и сада имам 6 епизода и то са преводом Да сам сазнао на почетку чекао бих једну по једнуЛудница , само што ја изгледав, најавата за втора епизода ме остави со зејната уста исто нек си ебе матер.. Енгејџ .