- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.128
- Поени од реакции
- 37.643
Добар е 3. За ова треба нова оценка да се измисли.Добрае?
Добар е 3. За ова треба нова оценка да се измисли.Добрае?
Високобуџетна серија со роботи. Duh.Завчера беше финалето на Вестворлд.
Да прашам дали има некој што уште ја нема почнато серијата, и ако е тоа случајот ШТО ЧЕКАТЕ?
10/10.
Ne preteruvam. Pazi na spojleri.
2018ta vtora. A ke sakas odma vtora.
Odlicna, definitivno najdobra nova serija (mada toa e sekogas subjektivno).
Одлична беше и вторава сезона. Ама оваа заврши ко што треба, ги најдоа сите. Туку што бидна со првата сезона? Некако ко недовршена ми остана. Јас мислев втората ќе биде продолжение на првата, каде што ќе го најдат детето.Јас ја пробав и некако не ме привлече многу а можеби има потенцијал. Не ми се допаѓа што е премногу стилизирана.
Инаку заврши втора и веројатно последна сезона од The Missing![]()
Jas ja gledav turbo maratonski so edna pauza letoto za odmor. I posle ja zavrsiv. Ne e teska i dosadna da se macis so po edna na den. Pustaj ako imas vreme.Се мислам конечно да ја почнам The Wire. Ме интересира со кое темпо се гледа? Маратонско, или треба повеќе варење на епизодите па една до две на ден максимум.
Hawai 5-0nekoja polabava detektivska serija od tipot na Mentalist,Monk?
Death In Paradise, Elementary, Father Brown, Grantchester, Midsomer Murders (не толку лабава ама сепак одлична серија), Endeavour (уште понапната од Midsomer Murders ама вреди да се гледа ако обожаваш детективски серии).nekoja polabava detektivska serija od tipot na Mentalist,Monk?