џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.403
- Поени од реакции
- 25.267
На една, мислам љубов и казна, музиката е оваа10 минути подоцна доаѓа од дневната, музиката од Deer Hunter од Џон Вилијамс. Истата серија . Овојпат без Турски мелос.
На една, мислам љубов и казна, музиката е оваа10 минути подоцна доаѓа од дневната, музиката од Deer Hunter од Џон Вилијамс. Истата серија . Овојпат без Турски мелос.
едно време и Michael C. Hall беше ама гледам сега го нема..Можеби некој ја спомнал, али едвај ја чекам мини серијава - To Appomattox. Можеби ќе биде америчко-патриотска ама со оглед на кастингот до сега - се очекува да биде одлична!
Неповторлива класична серија, a must see.Ова нешто налик Север и Југ со Свејзи што беше ми наликува.
Ова напишаново многу ме потсеќа на The Star Chamber со Даглас што е. Ама па филм е тоа.Неповторлива класична серија, a must see.
Сакав да прашам: постара ТВ серија од 90-ите или крајот на 80-ите, со група од 4-5 луѓе кои ја земаат правдата во свои раце и гонат криминалци. Еден од нив мислам дека беше судија и имаше долга коса, така нешто... Не се сеќавам на актери нити на наслов, ако некој се сети би му бил благодарен.
Гледан ми е филмот, не е тоа. Мислам дека главниот лик беше судија (ако се сеќавам добро) а овие другите беа аутсајдери.Ова напишаново многу ме потсеќа на The Star Chamber со Даглас што е. Ама па филм е тоа.
http://www.imdb.com/title/tt0086356/
Се сеќавам јас на серијата, ја даваа на МТВ. Побарав да ја најдам на Гугл, ама ништо не најдов а извртев бааѓи серии од 80-те.Гледан ми е филмот, не е тоа. Мислам дека главниот лик беше судија (ако се сеќавам добро) а овие другите беа аутсајдери.
Знам, и јас вртев пред едно време, пробав нешто со џастис-мастис на гугл, ништо нема... ај може некој ќе се истакне...Се сеќавам јас на серијата, ја даваа на МТВ. Побарав да ја најдам на Гугл, ама ништо не најдов а извртев бааѓи серии од 80-те.
Ти си геније, геније си ти!
Ликот на судијата е се што ми останало во сеќавање од серијава. И тоа дека едвај ја чекав на ТВТаа е да, еве го судијата во кежуал варијанта наменета за вечерна правда. А и таглајнот им е јак: Justice is blind, but it can see in the dark