Општи дискусии за ТВ серии

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Нема, и јас одма се фатив за работа, ма да мојов гугл не го бива :pos:
Има некои сајтови за гледање онлајн ама мислам дека се е тоа фејк...

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
На surf the channel и други налик него побарав ама се дава сајтови за гледање како амазон кај што се плаќа за епизода и други кај што има пораки This video can't be shown in your country because we are manginas.

Инаку не сме биле единствени што сме барале. И Симона барала

by simona-zorzan (Tue Feb 10 2009 05:40:00)
Ignore this User | Report Abuse

Hi everybody,
I loved this show, but they never showed the season finale in my country. I tried looking everywhere on the internet but can't seem to fina any sites related to this show. Anyone can tell me if there are any? Or someone taped the show and is willing to share?
Thanks a lot!

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Не дека серијата е којзнае што, ама за тоа време беше интригантна, а и на телевизиите телевизијата немаше што многу да се гледа. Ова и Channel 4.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Најверојатно добра за тоа време, или за тоа што можевме да го видиме од тоа време... ама гледај што даваа тогаш а што даваат сега нашиве телевизии :)

Имаше многу добри серии на ТВ порано, од Твин Пикс, Враќањето во Идн, Птиците умираат пеејќи, Север и Југ, Ветриштата на војната, Козби шоу, Вил Смит, Лудиот град, Ковер ап, Ало Ало, Алф, 90210, Мојот т.н. живот...

Ете, комбинација од познати и непознати, добри засекогаш и добри за тоа време... ама сите овие ги имам гледано на ТВ. Да земам да мислам ќе ми текнат уште многу други.

Можеби фалеа добри крими серии, тоа сигурно. Можеби фалеа и воопшто, можеби не се снимаа како денес. Твин Пикс ги промени работите во секој случај.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.680
Поени од реакции
34.171
Tesko da ja najdete po torenti, eve ja ima na kat.ph serijava, so ista slika ama tezi 700 mb i se vodi kako film. I e eden fajl.
Mozebi moze da se najde na warezbb.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Леле која серија ја ископавте не ми се верува еј:pos::pos:
И да се приклучам и јас.....ако најдете торент праќајте по ПП :)
Инаку се сеќава некоја на серијава. Ја даваа пред добри 7-8 години на ХРТ 1 навечер после 2 саат заедно со Only fools and horses и со Texas Ranger Walker. Seaquest одеше помеѓу овие двете, па од што немав што да правам додека чекав да почнат Тротер бојс, ја гледав и неа, ама крајот никогаш не и го догледав, а многу се заразив со серијава.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Кога веќе сме носталгични, ја ќе ги додадам Супермен, т.е. Lois & Clark:The New Adventures of Superman, Quantum Leap. И двете серии одеа на Сител со прикриеното лого на TV1000. Исто ми текнува и на Случајни партнери со Брус Вилис и мојата некогашна симпатија Сибил Шепард. Да не ја заборавам и првата паранормална серија за мене, Ноќите на чуварите на плажата т.е. Baywatch Nights, приквелот на Baywatch.

Kajgana Shop

На врв Bottom