Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Кога сме кај нови серии, симнато ми е The Leftovers, Dominion пилотот го изгледав, истотака и Crosbones пилотот беше одличен. Сега чекам ова..

очекувам многу. Добри нови серии.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Тиранинот го гледаше некој ?

Izleze i nekoj si pre-air rip od Constantine.. kaj novite koga sme neli

Дечки ај некој ако му текне нова серија пред некое време глеав трејлер или почиња летово или на есен, сај фај, трејлерот беше како нешто пред некоја апокалипса или инвазија на вонземјани. Има некоја таква серија во најава ? :)

Дечки ај некој ако му текне нова серија пред некое време глеав трејлер или почиња летово или на есен, сај фај, трејлерот беше како нешто пред некоја апокалипса или инвазија на вонземјани. Има некоја таква серија во најава ? :)
The Strain ?

leftovers

Може некој што ја гледал данската Borgen да ми даде торенти од сите сезони ама без залепен странски превод, туку да можам јас да си ставам, било англиски било српски?

Може некој што ја гледал данската Borgen да ми даде торенти од сите сезони ама без залепен странски превод, туку да можам јас да си ставам, било англиски било српски?
Јас ја гледав, ја имаш мислам на kat.ph во блуреј верзија со англиски титлови

BsCWIiaCMAAC_gn.jpg

:icon_lol:

Ај и тука да пробам :icon_mrgr:
Сакам да ја симнам House of Cards првата сезона да ја гледам пак, али во 1080. Е сега, наоѓам два торенти и тоа:
House Of Cards S01 Season 1 1080p 5.1Ch BluRay ReEnc-DeeJayAhmed - 8 GB
и
House Of Cards (2013) - Season 1 BD 1080p Multi-subs HDCLUB - 22 GB

Ме интересира, дали има некоја разлика во квалитет во торентите ради големината, и дали тоа значи дека овој вториов е поквалитетен? Не сум ограничен со ГБ, ама ако е ист квалитетот за џабе да не трошам време во симнување на три пати поголем фајл..

П.С. Знам дека е забрането торенти на форумов, али ги замолувам модераторите да не го бришат одма, барем додека не ми одговори некој. :D

Веројатно ја имаш web dl верзија тие ти се перфектен квалитет.

Ова не знам што ти е, затоа што мислам дека серијата не е излезена на блуреј диск. Кој назив го имаат стримовите од Нетфликс не ми е баш јасно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom