А име на фирмата може за тие што не сме од ск?Работилница на водњанска пред кочо од десна страна во зградата нагоре кога идеш.
За тие пари не вреди. Механички кочници, лоша опрема и ефтин амортизер без локаут.[DOUBLEPOST=1464126408]http://outdoor.mk/index.php?route=product/product&path=60&product_id=347&sort=pd.name&order=DESC а за овој шо викате вреди ли за парите??
Ланец и пренос напредAj mala pomos ako moze. Vaka,koga odam so tocakot i na najmala ugornica lanecot pocnuva da preskoknuva i na najmal napor od moja strana. Smeniv kaseta,no pak istoto se desava. Sto moze da bide?
Prodadeno brisi[DOUBLEPOST=1464523047][/DOUBLEPOST]Nekomu da ne mu treba volan za city bajk ITM i 2 racki za kocnici?
Ostanati visok posle restavracija.
Cena 1000 den.Прегледај го приврзокот 137337 Прегледај го приврзокот 137338 Прегледај го приврзокот 137339
Tocaceto prodadeno brisiЦена висока, квалитет никаков. Све ова шо е Макс, Бисер, Собим ти се ветар во магла, бегај подалеку од овије.
Пред неколку месеци @zoran2008 продаваше ептен добро, целосно репарирано точаче, по цена од 5и500 денари.
Прегледај го приврзокот 142944
Јас тврдам дека вакво точаче ќе го надминит максов или било кој друг од споменативе уште 20 години возење. Се разбира доколку начекаш половно и во добра состојба. Сепак на крај изборот е твој.
Прво пробај дали назад ушката од менувачот е права, после провери дали брзините назад на менуваот се добро штеловани, то се подесвит со едно мало буренце на сајлата на задниот менувач или го имаш истото горе на шалтерот.Aj mala pomos ako moze. Vaka,koga odam so tocakot i na najmala ugornica lanecot pocnuva da preskoknuva i na najmal napor od moja strana. Smeniv kaseta,no pak istoto se desava. Sto moze da bide?
Uskata od brzinite e vo red,prenosot napred pred dva meseci go menjav. Lanecot e ist 4 godini. Mozda ke e toa.Прво пробај дали назад ушката од менувачот е права, после провери дали брзините назад на менуваот се добро штеловани, то се подесвит со едно мало буренце на сајлата на задниот менувач или го имаш истото горе на шалтерот.
Ак ти се тие средени, а го имаш уште проблемот тогаш ко шо кажа Зоц, проверка синџир и пренос дали се истрошени,изедени.
Ако сметаш дек е ланецот, појди кј некој сервисер и ќе го проверат со алатка па ќе се консултираш со нив шо понатака.Uskata od brzinite e vo red,prenosot napred pred dva meseci go menjav. Lanecot e ist 4 godini. Mozda ke e toa.
Pa samo toj ne mi e smenet. Drugo se e smeneto.Ако сметаш дек е ланецот, појди кј некој сервисер и ќе го проверат со алатка па ќе се консултираш со нив шо понатака.
Мојш да фо смениш, барај синџир од KMC или Shimano.Pa samo toj ne mi e smenet. Drugo se e smeneto.