Па не знам што делови има кањонов, но разгледав сега и за тие пари ама баш никаков избор нема. (пробај го кањонот, за 120 евра не е лошо ако функционира добро.)До 120 спушта нејќе подоле... Ќе видам во игра ми е и Capriolo Passion за 6000 ама си викам ај... Едно е Canyon германско друго е српско.....
Ако ти се чека, моја препорака е go for it. Имам два комплети и ова им е втора сезона. Боите не се избледени, материјалот сеуште ја има оригиналната еластичност.Дресовите( team kits) од Алиекспрес вредат?
Оргиналите се по 150-200 долари од официјална страна копија у некоје село у кина доаѓа за 20 долари 1 сезона ќе издржат купил некој знае било што?
За парите се арни, ама би ти препорачал ако оди некој до Грција да ти земи од Лидл опрема.Дресовите( team kits) од Алиекспрес вредат?
Оргиналите се по 150-200 долари од официјална страна копија у некоје село у кина доаѓа за 20 долари 1 сезона ќе издржат купил некој знае било што?
Ако ти се чека, моја препорака е go for it. Имам два комплети и ова им е втора сезона. Боите не се избледени, материјалот сеуште ја има оригиналната еластичност.
Од мое искуство, нарачај еден број поголеми од она што го носиш. Обично продавачите пуштаат и да измешаш големини (L шорцеви со M дрес и така натаму).
При нарачката, напомени им дека сакаш сунѓереста влошка, без гел. Првите ми се со гел, морав да ги вадам „гелчињата“ зошто правеа повеќе проблем од убавина. За вторите се опаметив
Zaebano e ova malku kupuvanje preku net spored ova tabela tuka ''M'' bi bilo najdobra opcija pa ke vidime dali ke ispadne okejЗа парите се арни, ама би ти препорачал ако оди некој до Грција да ти земи од Лидл опрема.
Чинат по 10 евра од парче. што значи 20 евра комбинација.
Земи се еден број помали од тие што мислиш дека би ти одговарале...Пример М големина на шорцеви одговара на човек до 90 кг, како и дресот кој е за човек до кај 182-3.
Членот Windfucker ти посочи за купување од Lidl, јас ти кажував за Aliexpress. Ако идеш по табела, не очекувај loose fit, очекувај да ти стојат прилепени ко втора кожаZaebano e ova malku kupuvanje preku net spored ova tabela tuka ''M'' bi bilo najdobra opcija pa ke vidime dali ke ispadne okej
http://www.aliexpress.com/item/Ropa-Ciclismo-2015-Tour-De-France-Team-Short-Bike-Clothing-Men-Bicicleta-Bicycle-Mtb-Cycling-Kit/32295974794.html
Мирисам ќе се заебам али ајдеЧленот Windfucker ти посочи за купување од Lidl, јас ти кажував за Aliexpress. Ако идеш по табела, не очекувај loose fit, очекувај да ти стојат прилепени ко втора кожа
Хммм, за помалку од парите (- 5000 $) ќе возиш Pinarello Dogma F8. Ако возиш, вози Мерцедес.Новиот велосипед од Ауди тежи 5,4 кг и чини колку кола!
Ако мислевте дека имате фенси точак, тогаш веројатно се уште не сте го виделе Audi Sport Sport Racing Bike, кој верувале или не, чини дури 20.000 долари.
Велосипедот, изработен од суперлесни јаглеродни влакна е тежок само 5,4 килограми, и е достапен во лимитирано издание од само 50 примероци.
Секој примерок од лимитираното издание на овој велосипед има ознака со реден број од 1 до 50.
Велосипедот беше премиерно претставен на 85-тото издание на автомобилскиот саем во Женева, а достапен е кај сите партнери на Audi низ целиот свет.
Мартин за колку време ти стигна Рамов?Малце каснеа од Работилница со испорака, ама конечно стигна: RAM HT.Two 2.2 во Malachite/White комбинација. Со здравје да си го возам!
Каков?dajte predlog za velosiped do kaJ 500-600 eu