Се е тоа супер ама гледам со зоц ме тагирате мене а јас само му ти посочив "скриените" трошоци на некој од членовите кои посочи дека сака да земе велосипед од кањон.
Јас сеуште се мислам дали да го продадам овој што го имам во моментов или да си го возам уште некоја сезона. Ако го продадам веројатно ќе почнам да размислувам за да си го земам оној што ми се допаѓа од кањон. Секако пишуваше дека нема да има испорака на тој модел до март наредната година.
Еве и до оние членови кои се во потрага по велосипед, а би сакале да добијат солиден велосипед по пристапна цена(ова е дискутабилно ама за опремата која ја поседува би дале околу 1000€ за да го земете на ново). Целосната опрема на велосипедот ја имате во мој пост некоја страна поназад со сите негови мани детално опишани без никакво лажење. Цената не е никаде напишана бидејки не е фиксна и има простор за договарање. Рамката не е супербренд РАМ, но затоа деловите се претежно од висока класа и не се многу возени (одкако е направен комплетен ремонт пред 3 години, јас 2 год не бев во државава и велосипедот стоеше во соба). Доколку има заинтересиран нека ме контактира.