Никако да ја швајцуваш, вариш, сечеш брусиш... Ќе пукне кога најмалку очелуваш. Купи си нова ги има од 1000 ден па нагоре зависи која марка и квалитет.абе вчера се утепав на кеј(се мавнав у тие како ниски ѕидчиња)и ми се скрши вилушката точно над амортизерите.И сеа може да се швајцува тоа или ќе треба нови и колку пари се новите?
Тоа у аеродром , кај новиот мост ти се скрши?! ја поминав накај 12 ипол , 1 саат и имаше едно дете со скршена вилушка?абе вчера се утепав на кеј(се мавнав у тие како ниски ѕидчиња)и ми се скрши вилушката точно над амортизерите.И сеа може да се швајцува тоа или ќе треба нови и колку пари се новите?
е најверојатно тој тип сум(можда и некој друг се утепалА иначе не ми треба само амортизери цела вилушка отиде јабана.Дај кажи кај да си купам.Не ми се скрши точно кај новиот мост.[MkD]Scout;2622765 напиша:Тоа у аеродром , кај новиот мост ти се скрши?! ја поминав накај 12 ипол , 1 саат и имаше едно дете со скршена вилушка?
Кажи ми што точак имаш , па ако одговара можам да ти го шитнам мојот стариот амортизер (доста издржлив) прилично евтино..
80/140мм е , а слика имаш поназад малку..MKD SCOUT daj slika od amortizeroo
I pisi kolku mm e pozzzz
aууу .. си го ебал ти ежот..е најверојатно тој тип сум(можда и некој друг се утепалА иначе не ми треба само амортизери цела вилушка отиде јабана.Дај кажи кај да си купам.Не ми се скрши точно кај новиот мост.
А тој лазе кај е?[MkD]Scout;2624990 напиша:80/140мм е , а слика имаш поназад малку..
aууу .. си го ебал ти ежот..
Инаку , иди кај лазе , имаш од 800 денари па нагоре виљушки.. ќе ти заврши работа сто посто..
Probike во кисела вода , позади рампа (кај златна копачка кладилницата)
ооо лошо брат и ај да не бидам офтопик предложете некое добро седиште и од кај би можел да го набавам(од она моено газот боли)its a fuckin mess
Кога купуваш седиште гледај да биде меко, т.е. кога ќе го притиснеш да пропаѓа 1-2цм, да има на средина вдлабнатина (за простатата) и да не е претесно.ооо лошо брат и ај да не бидам офтопик предложете некое добро седиште и од кај би можел да го набавам(од она моено газот боли)