Он.нет со нови Solo (adsl) пакети!

Статус
Затворена за нови мислења.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Револуционери бе:pos: ајде бе вие 15-20 души напрајте интернет провајдер што ќе ни нуди најдобри нешта.....зашто ако си од неешто незадоволен треба да направиш нешто друго од што ќе бидеш и ти и другите околу тебе задоволни

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Сепак е подобро да безделничиш пред компјутер и да какаш по секоја самоуправа, точкест, не си знаел? :)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Знам ама се обидувам да ги прекинам тие муабети:)
Иначе за некој саат време идам да потпишам договор за SOLO3 :vozbud:

Член од
5 септември 2007
Мислења
15
Поени од реакции
0
Отидовте далеку од темата, сепак за оние кои што се држат до темава, за миграција од WADSL Кон некој SOLO пакет ке можат да мигрираат после 10 Септември, се што ке треба да имате е пуштена телефонска линија и склучување на нов договор. Шпекулациите дека на договорот кој досега го имате и трае 2 години ке се додаде уште една не се точни, новиот договор е само на 1 година, а оние кои што користат WADSL до 10 Септември ке добијат нови поволности (Поголема брзина,поголем лимит уште не се знае)...

Сепак најпаметно е да почекаме уште малку.....

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.546
Поени од реакции
2.736
debil sega sakas da kazes deka ti ostanuva dogovorot so wadsl samo sto se dodava uste edna godina za soloto deka taa lepoticata karsi josip broz tito taka mi kaza na mene pa sega ako gresi ona popravete me ok pozdrav

Член од
5 септември 2007
Мислења
15
Поени од реакции
0
scarface34 сакам да кажам дека не го раскинуваш договорот туку и понатаму остануваш корисник на ОнНет и дека новиот договор ке ти трае 1 година, барем такви информации добив јас,сепак на 10 ке видиме што ке кажат...

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Jas denes bev vo salono na Onnet i prasuvav za novive paketi sto se, mi rekoja deka treba samo da se odnese posledna platena telefonska smetka i licna karta, im kazav deka imam WADSL i mi rekoja deka nema problem opremata o WADSL-ot ce mi bide povlecena i ce moze da si furam so SOLO paketive koj i da go odberam

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.546
Поени од реакции
2.736
da be debil ali taa vrska sto si nemase kaj josip broz vika decko ti imas dogovor uste godina ipol so wadsl ako sakas da se preflis na solo ke ti dodademe uste edna godina od noviot dogovor jas i vikam znaci toa se dve ipol godini ona vika da da decko vikam uste dve ipol godini vie ne ste normalni vika decko toa e

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Толку од интернетот од Онет, еве сега сум на МТнет ИСДН.

Техничка се јавија еднаш ми кажаа барај spayware и сега повеќе не се јавуваат. :tapp:

Дали можам да раскинам заради претходни месеци кога сум немал интернет, затоа што имаше месеци кога немав интернет и 5-7 дена?

Дали знае некој?

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Ај вака сеа. Темава е за новите пакети.
Се друго во врска со он нет - на другата тема. Никој не ви брани да давате критики и проблеми, само правете го тоа на другата тема, оваа нека остане за тоа што е отворена.

Член од
9 ноември 2005
Мислења
39
Поени од реакции
0
па не е баш така, бидејќи оригиналниот наслов на темава беше нешто во силот дека оннет правел ршум. всушност во право сте, прави ршум :)

инаку генерално сепак секоја опција оваа есен е поарна од тоа што го имавме до сега. ќе биде забавно.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Па ти на блогче кај тебе како си го фалиш МТ НЕТ, си вадиш спид тестови, топло препорачуваш продолжување договори... :)

Исто е. Aко сум задоволен до сега од тоа каков ми е нетот и тоа со 10 гига бендвит, тие 101 ми се пуна капа.

А за последното, се согласувам, поконкурентни понуди се поголем плус за корисниците, без разлика на кој провајдер се.

Член од
6 септември 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
Besplatna migracija od Wadsl na Solo 15, Solo 101 i najnoviot Wadsl 15

Ja imam WADSL ce moze da migriram u ovoj paketov od 15 Gb sto?I ako moze sto treba da napravam ako znae nekoj
Eve najnova informacija od On.net za migriranje od Wadsl na Solo paketite: Mozes da migriras samo na Solo 15 i na Solo 101 ako imas telefonska linija i posledna platena smetka. Se migrira so potpisuvanje na Aneks kon Wadsl dogovorot. Ako od stariot Wadsl si istrosil pomalku od 1 godina ti ostanuva starata data na istekuvanje na dogovorot - znaci nema dodavanje na uste 1 godina. Ako si istrosil poveke od 1 godina togas Aneksot ti vazi za nova 1 godina - prethodniot period ne se racuna. Migracijata e besplatna. Doagja ekipa od on.net isto taka besplatno i ti go povlekuva canopy-to a ti nosi oprema za Solo paketot. Ako sam si go instaliras besplatno e (ama posto veke ke ti bide doma ekipata mozes da gi prasas za pomos - inaku se 2 kabelcinja sto treba da se spojat. Baska so opremata od On.net ke davaat i upatstvo).
Za onie sto nemaat i nekjat da imaat telefon od MT a veke imaat Wadsl On.net ke dozvoli isto so potpisuvanje na Aneks za migracija vo Wadsl 15 koj e so stara brzina (512 kbps) no so 15 GB. No ima najava deka kaj nova godina i na nego ke mu ja zgolemat brzinata na 1Mbps.
I da ne zaboravam: Solo paketite se bazirani na ADSL tehnologija.
p.s. Javete se vo treta smena vo On.net, porelaksirani se i se fino ke vi objasnat :)

Член од
9 ноември 2005
Мислења
39
Поени од реакции
0
] А за последното, се согласувам, поконкурентни понуди се поголем плус за корисниците, без разлика на кој провајдер се.
Точно и тоа е она што треба да го заклучиме од целиов муабет. Добра работа е тоа што има добри понуди. На пр. јас одговорно тврдам дека интернет пенетрацијата нема да ја зголеми пакетот од 100, туку пакетот од 2-3 гб. 10еур/мес е магична цена за малите корисници кои сеуште не се одлучуваат за интернет оти е прескап. Токму оннет со 1ден/адсл уште повеќе ќе помогне во тоа.

Но она што искрено треба да го сватат е да си ја подобрат техничката поддршка. Ако не го направат тоа нема реклама што ќе им помогне во тоа.

Член од
6 септември 2007
Мислења
190
Поени од реакции
49
Za onie sto nemaat i nekjat da imaat telefon od MT a veke imaat Wadsl On.net ke dozvoli isto so potpisuvanje na Aneks za migracija vo Wadsl 15 koj e so stara brzina (512 kbps) no so 15 GB. No ima najava deka kaj nova godina i na nego ke mu ja zgolemat brzinata na 1Mbps.
I da ne zaboravam: Solo paketite se bazirani na ADSL tehnologija.
p.s. Javete se vo treta smena vo On.net, porelaksirani se i se fino ke vi objasnat :)
А да прашам ако знаеш од кога може да се мигрира во WADSL 15 ?......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom