Омилен пост на Сунѓерот Боб

E

Epsilon

Гостин
Јас навремето ко се интересирав нешто околу монтажни куќи итн, го имам начекано и во тие теми и делува како да има гоолеми познавања. Мислам дека е ѕидар, а воедно и илуминат.

@Sungerot Bob

те цитирам да не мислиш ти зборувам зад грб, ко овие овде...

:)

M

Moon Child

Гостин
Јас навремето ко се интересирав нешто околу монтажни куќи итн, го имам начекано и во тие теми и делува како да има гоолеми познавања. Мислам дека е ѕидар, а воедно и илуминат.

@Sungerot Bob

те цитирам да не мислиш ти зборувам зад грб, ко овие овде...

:)
Последна активност:
денес во 12:08

Денес долго се нема најавено.:unsure:
А и не се секирај ја прати Бобче темава нон стоп:sneaky:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.097
Поени од реакции
11.506
Интервју со македонската ѕвезда, Сунѓерот Боб

Како ја минувате есента? Работите ли нешто или уживате со семејството?

Во животот е важно да се има баланс. Иако музиката ми е прва љубов сега семејството го ставам во прв план. Дома ги полнам батериите за нови проекти за кои ќе слушнете во најскоро време. Едноставно не можам да не работам. И кога сум дома мозокот ми работи. Таков сум дишам за музиката!

Колку семејството и работата бараат откажувања?

И семејството и работата бараат многу откажувања. Најважно како што напоменав е да најдеш баланс. Да не трпи многу ни семејството ни музиката. Сепак мора да им се посветиш максимално и на работата и на семејството.

Кои се вашите идни планови?

Работам на еден проект кој е различен од се што досега сте слушнале од мене. Но се уште е рано да откривам детали.

Како ја оценувате состојбата на музиката во Македонија?

За разлика од кога јас почнував имавме великани како Куку Леле, Ристо Бомбата и Кучешка Тенија, Ластовица, Дарио и Миг 21, Студени Нозе... Да не ги набројувам сите, ќе заборавам некој. Таквата силна конкуренција те тераше напред, да се трудиш да се истакнеш. Денес нема вакви великани на музичката уметност. Но сепак има и млади надежни пејачи со ангелски глас. Само радијата треба да им помогнат. Има квалитетна македонска музика, но нема начин да допре до публиката.

Има ли некои промени во звукот на новиот проект на кој работите?

Се разбира. Сакам да еволуирам како уметник. Најголема заслуга за тоа имаат Григор Копров и Дарко Димитров со кои соработувам веќе 20 години. Тимот што победува не се менува хехе. Тие најдобро ме знаат и знаат која песна е за мене.

Колку е тешко да се биде ѕвезда во мала средина?

Јас сум нормален човек. Одам во продавница, чекам на ред во банка, обожавам да одам на пазарче да направам муабет со пазарџиите, во старата чаршија да пијам чај, да седнам на ќебапи кај Алмир. Понекогаш ласка кога ќе те препознаат на улица.

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Кое филмчиште може да се направи за ликов аууу. Не е битно дали постои дали не , дали е трол дали е будала. Дали некој од останатите членови е можеби Сунѓерот? Дали е можеби некој поранешен член? ( тука иде тм тм тмммм , некоја мистериозна музика ) Холивуд може гомна да јаде. Ова може да биде подобра приказна и од онаа со Kaiser Jose

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.793
Поени од реакции
11.771
Интервју со македонската ѕвезда, Сунѓерот Боб

Како ја минувате есента? Работите ли нешто или уживате со семејството?

Во животот е важно да се има баланс. Иако музиката ми е прва љубов сега семејството го ставам во прв план. Дома ги полнам батериите за нови проекти за кои ќе слушнете во најскоро време. Едноставно не можам да не работам. И кога сум дома мозокот ми работи. Таков сум дишам за музиката! :)

Колку семејството и работата бараат откажувања?

И семејството и работата бараат многу откажувања. Најважно како што напоменав е да најдеш баланс. Да не трпи многу ни семејството ни музиката. Сепак мора да им се посветиш максимално и на работата и на семејството. :)

Кои се вашите идни планови?

Работам на еден проект кој е различен од се што досега сте слушнале од мене. Но се уште е рано да откривам детали. :)

Како ја оценувате состојбата на музиката во Македонија?

За разлика од кога јас почнував имавме великани како Куку Леле, Ристо Бомбата и Кучешка Тенија, Ластовица, Дарио и Миг 21, Студени Нозе... Да не ги набројувам сите, ќе заборавам некој. Таквата силна конкуренција те тераше напред, да се трудиш да се истакнеш. Денес нема вакви великани на музичката уметност. Но сепак има и млади надежни пејачи со ангелски глас. Само радијата треба да им помогнат. Има квалитетна македонска музика, но нема начин да допре до публиката. :)

Има ли некои промени во звукот на новиот проект на кој работите?

Се разбира. Сакам да еволуирам како уметник. Најголема заслуга за тоа имаат Григор Копров и Дарко Димитров со кои соработувам веќе 20 години. Тимот што победува не се менува хехе. Тие најдобро ме знаат и знаат која песна е за мене. :)

Колку е тешко да се биде ѕвезда во мала средина?

Јас сум нормален човек. Одам во продавница, чекам на ред во банка, обожавам да одам на пазарче да направам муабет со пазарџиите, во старата чаршија да пијам чај, да седнам на ќебапи кај Алмир. Понекогаш ласка кога ќе те препознаат на улица. :)
Поправено. Малку касно, ама....

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.145
Поени од реакции
9.118
Последна теорија е дека е втор син на Han Solo и Leia. Повратак џедаја.

Kajgana Shop

На врв Bottom