Омилен глумец/глумица

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Sean Bean

Каква харизма. Актер над актериштата. Штета нема некоја особено значајна улога, све во некој мали филмој глумел, единствен поголем хит му беше Господарот на прстените, ама сепак споредна улога, во последно и План за летање, исто споредна улога.
Додека "актери" како Џастин Тимберлејк, Фифти Цент и Ештон Качер го зафаќет холивудскиов простор денес... класа глумци како овој не се истакнати посебно...

Истото важи и за Ed Harris, мада типов уште глуми во добри филмови (Копирајќи го Бетовен), актер кој според мене во неколку улоги се надминал себеси (Радио (++ Куба Гудинг)).

И штета што Том Хенкс, еден од моите омилени актери, веќе не знае што улога да одбере. Глуми во некои дебилни филмој со ефтина приказна, па и не очекувам наредно многу баш од него.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Sean Bean FTW, еден од најомилените ликови во Господарот на Прстените. Кај го спомна, сеа ми се здоглеа LOTR x)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Џони Деп...:):):)
Супер ја изглуми улогата во Пиратите од Карибите

G-Ms|

I'm Popeye the sailor man
Член од
2 ноември 2009
Мислења
60
Поени од реакции
3
Чак норис , Стивен сегал, Том круз, Лазо длгио =)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Том Крус и најмногу Џони Деп се разбира после фантастичната улога на пират.Има многу,Пит како Ахил,Орландо Блум итн.

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Омилен глумец ми е Wentworth Miller, Keanu Reeves, Hugh Jackman, Anthony Hopkins, Adam Sandler, Tom Cruise и други. А за глумици.. Hilary Duff (многу ми е слатка, не дека нешо убоо глуми :)) , Sandra Bullock, Angelina Jolie (класика :)) , Eva Longoria, Megan Fox, Elisha Cuthbert и мноогу многу други :)

С

сашенко

Гостин
Џони деп, Џим Кери најомилените.Џони Деп мислам дека 2011 ке го снима дон кихот :vozbud:....ке биде неверојатно.Како Џек Спероу беше феноменален па сега кој го читал дон кихот може да си претпостави како ке изгледа сето тоа...:pos:

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Christian Bale - ми се допаѓа неговата ладнокрвност ,смиреност и мистериозност.
Adrien Brody - феноменален е.
Edward Norton - после 3-4 филмови изгледани каде што е главна улога ,веднаш го ставив во Топ 5 актери.
Mel Gibson - едноставно...шлакнат е , и фан сум на Lethal Wepon...
Russel Crowe - најверојатно го сакам поради Гладијатор...

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.379
Поени од реакции
1.968
Ал Пачино - човеков е поим за глумење-број еден на сите времиња,никој не му е ни блиску од колегите.

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Џон Хедер.

Не ми е баш најомилен ама кога и да гледам филм со него се кинам од смеење.
Napoleon Dynamite(го гледав денес во 4 од сабајле),The Benchwarmers и School for Scoundrels се некои од попознатите филмови во кои има глумено

Kajgana Shop

На врв Bottom