Да, он е шеф со многу разновидни улоги. Се супер само Battlefield Earth не му требаше. Всушност читав дека искажал каење за глумење во скиентолошката пропаганда.
epa vaka: najomileni akteri mi se definitivno Tom Cruise i George Cloney poso i dvajcata se isklu4ok od site grdi akteri dobro ima i drugi ubavi ali mene mi se oni omileni....a so se odnesuva so akterki mozam da kazam deka edni od ubavite se i moite omileni a toa se: Anjelina Jolie, Shannon Doerti, Eva longoria, Hilary Duff i nekoi dr sea da ne nabrojuvam, a isto mn ja sakam i Luisana Lopilato poso e stvarno ubava i dobro glumi....
Lele ja zaboraviv Gabriela Spanic, i ja zaboraviv Camila Bordonaba!
gi obozavam Mel Gibson i Adam Garcia :back: a bi go ubila bez da razmislam Ben Afflec.Od zenite Renne Zelweger mi se lajk.Od nasive Igor Dzambazov si go sakam od tuka do zvezdite i Vesna Petrusevska ,a za drugive nasi ke probam da ne komentiram:nenene:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.