Покрај Милан.... Па шо знам имам многу симпатични тимови кои сакам да успеваат и да ги гледам. Дали поради нивниот стил на игра, традиција или некој поединец кој игра тамо кој ми оставил добар фудбалски впечаток.
Би ги издвоил Њукасл и у последно време Сити од Англија. Њукасл го сакам од мал уште незнам која е причината но сум го засакал, а Сити ми е онака интересен за глеање и нова екипакоја може да ја помрси големата четворка у Англија
Од Шпанија омилени ми се Валенсија ради фантастичниот фудбал шо го играја со Купер, генерацијата на Лопез, Мендиета, Ајала, Aнглома, Кили, Фаринос итн од тогаш сум ги засакал.
Волфсбург ги сакам пошто татко ми живееше во тој град, и добив дрес на подарок од Климовиц
Француската лига не ја пратим многу, но Лил беше последен клуб на Клајверт кој многу го сакав како играч и од тогаш ми се најомилен клуб у франција !
Уште би ги наброил Тетекс нормално, Железничар Сарајево, и Алдершот од Воксол Конфереција, една сезона газеа и ми донесоа многу пари и кладилница, и си ги пратам од тогаш
--- надополнето ---
Боби[Мкд];3430310 напиша:
Баерн и секоја екипа што игра против Милан.:salut: