Од колку години излегувате во град?

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
jas izleguvam od lani a sega sum 14 godini pa pravite si matematika :)

Ann.

Queen of Nature
Член од
27 април 2006
Мислења
504
Поени од реакции
50
Јас излегувам од пред 3 год.значи на 13 год.:)

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Одамна престанав редовно да излегувам.А почнав, со дозвола од татко ми, да излегувам во град, на 20 години.
Која разлика, од тогаш до сега,хм...

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
na 13 godini...a intenzivno na zurki...svirki i takvi rabokje...od pred 7-8 meseci...odnosno na 15god

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Mislam deka od 12,taka nesto bese odprilika

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
па од седмо-осмо сега колку години е тоа

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
јас имам 15 па не излегувам. Проблем?

(причина. живеам во село што е одалечено ептен од градов а дискотекиве тука се срање се од моиве врсници станаа пијаници и сите пушат цигари така да ако почнам тука со нив да идам и ја нема да бидам поарен).

Додуше, да се поправам. Излегувам во град, ама кога како некогаш по 4 пати во месецот некогаш по 2 некогаш повеќе некојаш ниеднаш идам на мкц журки со другарчиња од клас бидејќи тетин ми работи таму па ме пушта бес пари или пак идам се шетам со другари у трговски и после се враќам кај тетин ми и он ме носи кај него дома и после со автобус до дома.

Ама тоа не го рачунам како излегување.

Ice Eyes

Ледени плави очи
Член од
2 јуни 2006
Мислења
23
Поени од реакции
0
betogrozdanov45 напиша:
Од колку години излегувате во град?
Просто и едноставно...

Ја сеа иам 15, а знам дека поќнав да излегувам на 13 години у Беверли у Сити: ))))

Иам другари шо се сеа пва година, а уште не излегуваат па да ги е*ам ај вие кажете од колку години искачате, па да видат они...

:kajg::kajg::kajg::kajg::kajg::kajg::kajg::kajg::kajg::kajg::kajg::kajg::kajg:

- И јас почнав да излегувам на 13 годишна возраст и тогаш почнав да одам во кафич - Абе тоа не е ништо од прва година да не излегува во град некој - има кај нас едни за 3та година , - не са излегле навечер од дома , уствари уште си легниваат некаде околу 9 часот:kez: бог да чува

Член од
7 јуни 2006
Мислења
20
Поени од реакции
0
Ја почна да искачам од 8 одд т.е. 14 год. Ама не толко много зашто немаше сас кога, много мои другари не искачасва. У 15 год почна да искачам комај свак дн. Не гледаше дали е пон, вторник..... или недеља. (нормално тој е било преко лето, зашто преко зиму школа ово оно...)А док трае школска обично искачам само за викенд.

Kajgana Shop

На врв Bottom