Од денеска во Албанија само со лична карта

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ha ha, oti sa dadeni na sivo, zatoa od 10.04.2012, SAD pushtaat EASY VISA za Bugari. Zhives vo svet otpredi 10 godini.
Одлично, после првото место во Белгија во Европски рамки, ќе тргнете да ја освоите Америка. Јас сум многу горда на Вас и мило ми е што ве имам за комшии со кого можам да се пофалам каде и да отидам. Јас живеам во 2012 година, годината во која ве прогласија за проституска нација на европско тло.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.915
Јас си реков во ЕУ не примија..

Член од
25 јануари 2011
Мислења
505
Поени од реакции
216
Одлично, после првото место во Белгија во Европски рамки, ќе тргнете да ја освоите Америка. Јас сум многу горда на Вас и мило ми е што ве имам за комшии со кого можам да се пофалам каде и да отидам. Јас живеам во 2012 година, годината во која ве прогласија за проституска нација на европско тло.
Може да злобееш колку што сакаш, но тоа не го менува фактот дека Бугарите патуваме низ цела Европа а сега веќе и во Америка само со лична карта. А вие, вие знаете најдобро. За македонците, бугарите са као Американци. Yurush na pasoshite...:pos:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Може да злобееш колку што сакаш, но тоа не го менува фактот дека Бугарите патуваме низ цела Европа а сега веќе и во Америка само со лична карта. А вие, вие знаете најдобро. За македонците, бугарите са као Американци. Yurush na pasoshite...:pos:
Патувате вие низ цела Европа како шофери :pos:Процент на камионџии во Бугарија 70% од машката популација, останатите 30% му се братучеди на Азис. Важно патувале, патуваат бугарките до Белгија.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
505
Поени од реакции
216
Патувате вие низ цела Европа како шофери :pos:Процент на камионџии во Бугарија 70% од машката популација, останатите 30% му се братучеди на Азис. Важно патувале, патуваат бугарките до Белгија.
Сега читам дигнале сте споменик и на Симеон Радев(y) . Браво на вас. Цар Самуил, Симеон Радев, човек както и да се варти, задникот му винаги е отзаде. Рано или касно ке го разберете.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Сега читам дигнале сте споменик и на Симеон Радев(y) . Браво на вас. Цар Самуил, Симеон Радев, човек както и да се варти, задникот му винаги е отзаде. Рано или касно ке го разберете.
Дигнавме. И вас ќе ве дигнеме негде само подобро место да најдеме да се гледате оддалеку.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
505
Поени од реакции
216
Дигнавме. И вас ќе ве дигнеме негде само подобро место да најдеме да се гледате оддалеку.
Циркус Леандра, голем циркус сте. И во циркусот учествувате сите, барабар со владата на РМ. Светот се пука от смев:ROFLMAO: Нема лошо, смеха е здраве.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Циркус Леандра, голем циркус сте. И во циркусот учествувате сите, барабар со владата на РМ. Светот се пука от смев:ROFLMAO: Нема лошо, смеха е здраве.
Смеј се бугарче смеј се, сега ако не се насмееш кога.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
Убав помин за тие шо ќе одат кај ореливе.

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Abe so se bunite Ohrid ne vi cini sega Albanija ajde uste malce i viza nema labavo prst ke vi dadat cela raka zemate bre bre bre
Se salam ako ima zgodni albanki prv odam tamu

Член од
8 април 2012
Мислења
116
Поени од реакции
95
Е сеа во Охрид таму веќе ми е досадно, друго е на Јадранско море. :D
Ih, pa sto more e.. neka si e.. majkata, covece, se razocarav, necistotija vkraj, frlaat otpad kaj ce mu prdni na takvoto, sahtite mu se izlevaat koga ce zavrni dozd i smrdea kolku sakas, abe ajde covece, a na bregot mozes da vidis (kako jas sto vidov) mrsa od kuce, kako ja zapliskaat branovite, iskrseni sisinja srci po plazite.mmmmm, rizik da odnesis dete na plaza. Ova konkretno za Saranda, zasto seuste summ tamu (11.04.12),A patistata niz Albanija ..UZAS!, a kontra na toa pa ima ubavi i prekrasni novi zgradi, apartmani, Treba uste mnogu da rabotat za da privlecat turisti.

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
Ih, pa sto more e.. neka si e....Ova konkretno za Saranda, zasto seuste summ tamu ..
Саранда е на јонско, не на јадранско море, иако си таму, не знаеш:) оди горе, на јадран, дубровник и остала боранија, ќе видиш:)

Член од
8 април 2012
Мислења
116
Поени од реакции
95
Саранда е на јонско, не на јадранско море, иако си таму, не знаеш:) оди горе, на јадран, дубровник и остала боранија, ќе видиш:)
Abe ne ja tanci sea, ne pogla, potil, pram opsto za more muabet. Znam deka nagore e drugo.

Kajgana Shop

На врв Bottom