I
IBIZA SOUND
Гостин
kakva albanija be
Оваа слика со свои очи ја видов во Поградец, значи си влегуваш на граница и првата слика ти е како десет крави се бањаат, а до нив луѓе истегнати на пешкири се сончаатЕве ви Хотели со 4 ѕвезди. Одма до морето.
baska ribi lovat so dinamit i vo sekoe vreme imas pastrmkaОваа слика со свои очи ја видов во Поградец, значи си влегуваш на граница и првата слика ти е како десет крави се бањаат, а до нив луѓе истегнати на пешкири се сончаат
Ние од оваа страна Охридско го чуваме како очите, де колектори, де акции, де нуркачи за чистење, разно разни казни за нехигиена, они од другата страна распашана команда.
Па и во тоа време бев кога немаше пастрмки во Охрид некоја забрана за ловење имаше. Одиш во Поградец пастрмки на улица продаваатbaska ribi lovat so dinamit i vo sekoe vreme imas pastrmka
За скоро време не али во Блиска иднина ќе биде и тоаПа и во тоа време бев кога немаше пастрмки во Охрид некоја забрана за ловење имаше. Одиш во Поградец пастрмки на улица продаваат
пастрмки секогас можес да најдеш кај нив во било кое време
Патем Ацката само што го избраа за градоначалник и планираше да пушти една линија, преку проект за погранична соработка. Ама ништо не му успеа да отплови до кај комшиите
За скоро време не али во Блиска иднина ќе биде и тоаПа и во тоа време бев кога немаше пастрмки во Охрид некоја забрана за ловење имаше. Одиш во Поградец пастрмки на улица продаваат
пастрмки секогас можес да најдеш кај нив во било кое време
Патем Ацката само што го избраа за градоначалник и планираше да пушти една линија, преку проект за погранична соработка. Ама ништо не му успеа да отплови до кај комшиите